Fotbal international

Pe „Dragao”, ca în „Ștefan cel Mare”. Artificii la golul lui Porto cu Juventus. Video

17.02.2021 | 23:15
Pe Dragao ca in Stefan cel Mare Artificii la golul lui Porto cu Juventus Video
ADVERTISEMENT

FC Porto a primit vizita lui Juventus în manșa tur din optimile de finală ale Champions League, iar în debutul meciului, chiar în minutul 2, Mehdi Taremi, atacantul iranian al portughezilor, deschidea scorul.

Bucuria a fost imensă, iar mai mulți fani ai lui FC Porto s-au adunat în jurul stadionului și au dat drumul la artificii în minutul 39 al confruntării împotriva campioanei Italiei.

ADVERTISEMENT

În România, am trăit un episod similar la duelul din Cupa României dintre Dinamo și FCSB, 1-0, atunci când la începutul derby-ului s-au putut vedea clar deasupra stadionului mai multe focuri de artificii.

Artificii pe „Dragao”, ca în „Ștefan cel Mare”

Partida dintre FC Porto și Juventus este una foarte atractivă și, în afară de golul din minutul 2 al lui Taremi, meciul a mai fost aprins și de fanii portughezi care au dat drumul la artificii în minutul 39.

ADVERTISEMENT

A fost o situație asemănătoare cu ce s-a întâmplat în Cupa României la duelul dintre Dinamo și FCSB, când au existat focuri de artificii la începutul meciului, pe care le puteți revedea aici.

Fanii lui FC Porto sunt recunoscuți ca fiind unii dintre cei mai fanatici suporteri din Portugalia și au arătat și în această seară, 17 februarie, de ce sunt renumiți.

ADVERTISEMENT

VIDEO CU MOMENTUL ÎN CARE FANII LUI FC PORTO DAU CU ARTIFICII

Rivalii lui Porto fac glume pe seama gestului fanilor

Deși este un moment inedit pentru o seară de Champions League, mai ales în plină pandemie, când suporterii nu sunt lăsați pe stadioane, suporterii rivalilor lui FC Porto fac glume pe seama focului de artificii.

Mulți dintre ei nu înțeleg de ce se bucură atât de mult, pentru că Porto conducea doar cu 1-0 și nici nu se terminase prima repriză: „Nu este puțin prea devreme? Fanii lui Porto au impresia că sunt deja câștigători”.

ADVERTISEMENT

„Fanii lui FC Porto au idee ce fac? Fanii lui Liverpool au dat drumul la artificii în meciul contra lui Manchester City și echipa a fost bătută cu 4-1”, a fost reacția unui alt suporter pe Twitter.

Totuși, FC Porto a reușit să mai marcheze o dată și după reluarea meciului, Moussa Marega fiind cel care înscrie în minutul 46, dar scorul final a fost stabilit de Federico Chiesa, care a redus din diferență pentru Juventus în minutul 82.

  • 2 este locul pe care FC Porto îl ocupă în campionatul Portugaliei
ADVERTISEMENT