Sport

Pele s-a recuperat după operație. Mesaj plin de optimism: „Sunt pregătit să joc duminică”

La două săptămâni după operație, Pele vine cu vești cât se poate de bune pentru fanii săi: „Sunt pregătit să joc duminică”, anunță legendarul fotbalist brazilian.
15.10.2021 | 11:44
Pele sa recuperat dupa operatie Mesaj plin de optimism Sunt pregatit sa joc duminica
ADVERTISEMENT

Într-un mesaj video publicat recent pe contul de Instagram al fiicei sale, Kely Nascimento-DeLuca, Pele le dă fanilor din Brazilia și restul lumii vestea așteptată cu înfrigurare după intervenția chirurgicală suferită la colon.

Sunt mai bine, sunt pregătit chiar să joc duminică”, anunță, direct din locuința sa din Santos, legendarul fotbalist al Braziliei, care va împlini, pe 23 octombrie, venerabila vârstă de 81 de ani. De-a lungul celor peste două decenii de carieră, acesta a îmbrăcat de 91 de ori tricoul echipei naționale și a reușit să înscrie nu mai puțin de 78 de goluri.

ADVERTISEMENT

Pele se simte din ce în ce mai bine. Anunțul făcut la două săptămâni după operație

Mulţumesc lui Dumnezeu, sunt mai bine, sunt pregătit chiar să joc duminică. Vorbind serios, mulţumesc pentru tot, mulţumesc tuturor celor care mi-au dat forţă.

Dacă Dumnezeu vrea, eu voi fi alături de voi în curând”, a transmis Pele, la aproape o lună de când și-a îngrijorat fanii. Pe 18 septembrie, fostul decar al „Selecao” ajunsese din nou în secția de Terapie Intensivă a spitalului din Sao Paulo.

ADVERTISEMENT

Mesajul emoționant postat atunci de fiica sa

Asaltată de mesaje, Kely Nascimento-DeLuca a dat asigurări, printr-un mesaj publicat la acea vreme, tot pe Instagram, că tatăl său a depășit perioada critică. Ba chiar a atașat și o fotografie cu amândoi, realizată în unitatea medicală.

Salut prieteni. Nu știu ce se întâmplă cu zvonurile, dar mesajele mele sunt în plină expansiune!!! În prezent există deja o neliniște care cutreieră lumea.

ADVERTISEMENT

Această fotografie a fost făcută chiar acum. Poartă o vestă pentru că este Santista (n.r. din Santos) și frigul din Sao Paulo îl deranjează!

Se recuperează bine și se încadrează în limitele normale. Scenariul normal de recuperare pentru un bărbat de vârsta lui.

ADVERTISEMENT

După o operație ca aceasta, este uneori cu doi pași înainte și cu un pas înapoi. Ieri era obosit și a făcut un mic pas înapoi.

Astăzi au fost doi înainte! Vreau să mulțumesc din nou și mereu echipei geniale de aici, de la Einstein, și mai multă recunoștință pentru toată energia bună pe care o transmiteți”, a transmis fiica marelui Pele.

ADVERTISEMENT