News

Pensionară, tâlhărită în plină zi pe o stradă dintr-un mare oraș al României. Femeia a ajuns la spital – Video

O pensionară a fost tâlhărită în plină zi pe o stradă dintr-un mare oraș al țării. Aceasta a ajuns la spital după ce atacatorul a trântit-o pe jos.
08.04.2023 | 16:57
Pensionara talharita in plina zi pe o strada dintrun mare oras al Romaniei Femeia a ajuns la spital  Video
O pensionară din Piatra Neamț, jefuită pe stradă. Sursă foto: captură YouTube / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O pensionară din România avea să trăiască un eveniment șocant. Femeia, în vârstă de 77 de ani, a fost atacată, iar mai apoi tâlhărită în plină zi, pe o stradă. Totul s-a petrecut chiar în Piatra Neamț, un oraș destul de mare și de altfel aglomerat din România.

O pensionară din Piatra Neamț, jefuită pe stradă

Cum s-a întâmplat totul? Imaginile vorbesc de la sine. Respectiva pensionară se îndrepta spre piață. Ulterior, un individ necunoscut a trântit-o la pământ și i-a furat geanta. Mai apoi, acesta a dispărut rapid din peisaj, evident, cu prada în mână.

ADVERTISEMENT

Întreg incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă. În imagini putem vedea cum pensionara în vârstă de 77 de ani a căzut pe jos și s-a lovit cu capul de trotuar. Ulterior, aceasta a rămas nemișcată. La fața locului au ajuns și autoritățile.

Conform polițiștilor din Neamț, pensionara a fost transportată la spital de urgență, având în vedere căzătura destul de puternică, dar și vârsta înaintată. De asemenea, atacatorul ei a fost prins ceva timp mai târziu. Ce se va întâmpla mai departe cu aceasta?

ADVERTISEMENT

Conform autorităților din Neamț, bărbatul care a tâlhărit-o pe pensionară are 45 de ani. Mai departe, după ce a fost reținut, pe numele său a fost întocmit un dosar penal. Acesta urmează de asemenea să fie arestat pentru o perioadă de 30 de zile, conform procedurilor. 

O altă pensionară din București a fost tâlhărită în plină zi

Amintim că un caz similar s-a produs și anul trecut, însă în București. Atunci, o pensionară în vârstă de 78 de ani a trecut prin același calvar. Un individ a așteptat-o pe acesta în fața blocului. Când aceasta a început să urce scările, bărbatul a atacat-o pe la spate.

ADVERTISEMENT

La fel ca și în cazul tâlhăriei de la Piatra Neamț și în acest caz, individul a vrut să îi fure geanta femeii. Pensioara s-a luptat însă pentru bunurile ei și a opus rezistență. Din păcate însă, acesta s-a dezechilibrat și s-a lovit la cap.

Bărbatul a fugit de la fața locului rapid, fără a vedea în ce stare se află femeia. Acesta a furat 2.000 de lei, dar și alte bunuri și a dispărut din peisaj. În cazul său, lucrurile au fost mai complicate, în condițiile în care atacatorul purta o mască de protecție în timpul jafului.

ADVERTISEMENT

Pensionara a ajuns și ea la spital la acel moment, din cauza loviturii puternice de la cap. Ulterior însă, aceasta și-a revenit și le-a povestit oamenilor legii șirul evenimentelor din acea zi, pe care cu siguranță nu o va uita.

ADVERTISEMENT
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul...
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul manager transsexual din fotbalul britanic
Ce se schimbă la CNP-urile românilor
Ce se schimbă la CNP-urile românilor
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Leguma cu care culegătorii au dat lovitura în această perioadă. E la discreţie...
Leguma cu care culegătorii au dat lovitura în această perioadă. E la discreţie şi ia de cele mai multe ori calea exportului
Cristi Borcea se întoarce la marea dragoste după 12 ani! Decizie fără precedent...
Cristi Borcea se întoarce la marea dragoste după 12 ani! Decizie fără precedent luată de milionarul român
Cum arată casa Laurei Cosoi din București: a amenajat dormitorul copiilor într-un mod...
Cum arată casa Laurei Cosoi din București: a amenajat dormitorul copiilor într-un mod inedit! Actrița și familia ei și-au cumpărat o locuință de poveste și în Maramureș
Gest ȘOCANT făcut de TATĂL lui VLAD PASCU în TRAFIC! Nimeni nu se...
Gest ȘOCANT făcut de TATĂL lui VLAD PASCU în TRAFIC! Nimeni nu se aștepta după TRAGEDIE
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Prognoza meteo pentru lunile vară. Cum va fi vremea pe litoral
Prognoza meteo pentru lunile vară. Cum va fi vremea pe litoral
Este BOMBA momentului în showbiz. Anamaria Prodan a făcut anunţul oficial
Este BOMBA momentului în showbiz. Anamaria Prodan a făcut anunţul oficial
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane...
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane de lei de la primăriile conduse de Clotilde Armand, Radu Mihaiu și Robert Negoiță. Cine le controlează
O româncă din India spune adevărul despre relația dintre Salman Khan și Iulia...
O româncă din India spune adevărul despre relația dintre Salman Khan și Iulia Vântur: „Mama lui a declarat că Iulia...”