Life

Pepe și fiul său au petrecut „ca băieții”. Imaginile inedite publicate de vedeta Antena 1

Pepe momente emoționante alături de fiul său. Cum și-au petrecut „bărbații” familiei sfârșitul de săptămână? Artistul a publicat imaginile în mediul online.
11.12.2022 | 19:47
Pepe si fiul sau au petrecut ca baietii Imaginile inedite publicate de vedeta Antena 1
Pepe, împreună cu fiul său. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Pepe este topit după băiețelul său și de când micuțul a venit pe lume, artistul nu pierde nicio ocazie pentru a face public acest lucru. Ultimele imagini pe care le-a publicat în mediul online îi surprind într-o ipostază emoționantă.

Pepe și fiul său, surprinși în ipostaze emoționante. Vedeta Antena 1 și-a petrecut sfârșitul de săptămână în compania băiețelului

Pepe este un familist convins și se mândrește cu unele dintre cele mai preț daruri pe care viața i le-a oferit: copiii săi. Artistul are două fetițe din  căsnicia cu Raluca Pastramă, Maria și Rosa, iar anul acesta a devenit și tată de băiat.

ADVERTISEMENT

Yasmine Ody este cea care a înfăptuit acest lucru și l-a convins pe moderatorul de la Te cunosc de undeva să o ia de soție. A fost atât de fericit că avea și un fiu, încât s-a asigurat că cel mic îi va duce numele mai departe și l-a numit, simplu, Pepe.

Cântărețul publică adesea în mediul online imagini cu micuțul și își bucură urmăritorii cu momentele unice din viața lui.

ADVERTISEMENT

Recent, Pepe și băiețelul au petrecut „ca băieții” sfârșitul pe săptămână. Îmbrăcați în pijamale identice, de culoare neagră, ei s-au relaxat pe canapea.

În fotografiile distribuite pe social media, vedeta Antena 1 îl ține în brațe pe fiul său, care îl privește cu ochi mari, de un albastru pătrunzător.

ADVERTISEMENT

Într-o altă imagine, se poate observa faptul că pe masa din fața lor fiecare are și o bătură, adaptată, bineînțeles, vârstei. Astfel că, în timp ce în paharul artistului se află, probabil, o băutură alcoolică, Pepe Jr. are la dispoziție un biberon plin cu lapte.

„Duminca aceasta o petrecem ca între băieţi, Pepe², pe canapea, pe relax!”, a scris Pepe în descrierea imaginilor.

ADVERTISEMENT

În secțiunea de comentarii, urmăritorii i-au transmis gânduri bune lui Pepe și au remarcat faptul că artistul pare fericit și împlinit.

ADVERTISEMENT
Tags: