Life

Pepe și Yasmine Ody au ales numele copilului. Cântărețul l-a împărtășit cu toată lumea

Pepe (42 de ani) și Yasmine Ody urmează să devină părinți peste numai două luni. Vedeta de la Antena 1 a dezvăluit ce nume va purta bebelușul mult așteptat.
29.04.2022 | 17:28
Pepe si Yasmine Ody au ales numele copilului Cantaretul la impartasit cu toata lumea
Pepe, dezvăluiri despre numele fiului său. Ce a ales împreună cu Yasmine Ody. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cântărețul și partenera sa de viață au ales numele primului lor copil. Prezentatorul a împărtășit cu toată lumea ce prenume va purta în certificatul de naștere fiul său și al make-up artistului cu care se iubește de ceva vreme.

Pepe, dezvăluiri despre numele fiului său. Ce a ales împreună cu Yasmine Ody

Pepe nu este o persoană superstițioasă, dovadă că a spus deja prenumele pe care-l va purta fiul său. Fostul concurent de la Te cunosc de undeva este în culmea fericirii de când a aflat că urmează să devină tată pentru a treia oară.

ADVERTISEMENT

Solistul și actuala sa parteneră de viață, Yasmine Ody, vor fi părinți de băiat peste numai două luni. Bebelușul care va veni pe lume în iunie va purta un prenume cu totul special și neașteptat pentru toată lumea.

„Vine și Pepe… tare, din urmă. Îți dai seama, cum voiai să-i pun, Vasile, Marius, Gigel?! E mai modern decât Pepe, nu vezi că sunt la modă de atâția ani?! Cine ar putea să îi pună numele copilului lui Pepe nu eu?!

ADVERTISEMENT

Două luni mai are, două luni și un pic”, a povestit prezentatorul de la Te cunosc de undeva într-o emisiune TV, notează wowbiz.ro.

Pepe, tată pentru a treia oară

Pepe mai are două fete din mariajul cu Raluca Pastramă, de care a divorțat în 2021. Fetele Maria și Rosa au rămas după despărțire în grija vedetei de la Antena 1, care este tare mândru de fiicele sale.

ADVERTISEMENT

Îndrăgitul artist și-a refăcut viața sentimentală la scurt timp după separare, la fel și fosta soție, care are un partener de viață de origine arabă. Frumoasa brunetă este, de asemenea, însărcinată.

A doua soție a lui Pepe urmează să aducă pe lume o fetiță pentru care a organizat deja o petrecere frumoasă. Bebelușul va purta un nume special, și anume Mariam, un derivat care vine de la Sfânta Maria.

ADVERTISEMENT