Life

Pescobar și Horia Constantinescu s-au împăcat. Final în scandalul ANPC – Taverna Racilor: “Crevetele ne-a făcut semn că este fericit”

Pescobar și Horia Constantinescu s-au împăcat. Scandalul dintre ANPC și Taverna Racilor se pare că a luat sfârșit în final.
14.10.2023 | 17:20
Pescobar si Horia Constantinescu sau impacat Final in scandalul ANPC  Taverna Racilor Crevetele nea facut semn ca este fericit
Pescobar și Horia Constantinescu s-au împăcat. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Pescobar și Horia Constantinescu s-au împăcat. Se pare că scandalul dintre ANPC și Taverna Racilor a avut un final fericit până la urmă. Cum s-au afișat cei doi și ce se întâmplă?

Pescobar și Horia Constantinescu s-au împăcat

Dacă vă amintiți bine, ANPC a descoperit o serie de nereguli grave la localurile lui Pescobar din Snagov, Timișoara, dar și Herăstrău. Ulterior, autoritățile au decis suspendarea activității și au și amendat agentul comercial.

ADVERTISEMENT

Pescobar era atunci revoltat și a lansat acuzații dure la adresa ANPC, implicit la adresa șefului instituției, Horia Constantinescu. La nu foarte mult timp de la eveniment, iată că ambele părți au făcut pace.

Pescobar, adică Paul Nicola, a ținut cont de sfaturile lui Horia Constantinescu. Acesta și-a deschis un nou local, Taverna Racilor. Și mai mult de atât, l-a invitat și pe Horia Constantinescu la noua locație pentru a se asigura că totul este în regulă.

ADVERTISEMENT

Într-o postare pe pagina personală de Facebook, Pescobar a publicat un clip video alături de Horia Constantinescu. Acesta recunoaște că în urma controalelor de la ANPC a dezvoltat una dintre cele mai performante bucătării din țară.

„Bună ziua, dragilor, eu, Pescobar, Paul Nicolau, împreună cu Horia Constantinescu, la noua locație Taverna Racilor, pentru un nou început Taverna Racilor. Eu recunosc că dacă nu erau controalele dânșilor (ANPC, n.r.), nu ajungeam eu să am probabil una dintre cele mai performante bucătării, la momentul actual, din România.

ADVERTISEMENT

Comparabil cu bucătării de lanțuri internaționale pentru că ei vin cu alte bugete, cu alte școli, dar spuneți și dumneavoastră că asta e părerea mea, domnule Horia. Spuneți și părerea dumneavoastră, ca instituție”, a spus acesta.

Cum s-a încheiat scandalul ANPC – Taverna Racilor

Și se pare că Horia Constantinescu a fost mulțumit de ce a văzut. Acesta spune că schimbările sunt radicale. Există zone speciale de congelare, de decongelare, iar nivelul exigențelor sunt și ele cele dorite.

ADVERTISEMENT

„Am spus și mai devreme și văd că și colegii mei confirmă acest lucru, schimbările sunt radicale, am putut evolua de la scândură la cobor PVC, de la o cameră de congelare, la una ultra-performantă, zonă de decongelare, de asemenea, la nivelul exigențelor, așa cum sunt ele implementate în întreaga Europă”, a spus acesta.

Discuția dintre cei doi a continuat, însă finalul a fost unul complet neașteptat. Deși Pescobar l-a criticat pe Horia Constantinescu, acum, se pare că cei doi se înțeleg de minune. Iar nu puțini sunt cei care au rămas surprinși de relația dintre ei.

„Crevetele, acum, ne-a făcut semn din antenuțe că este fericit, își dorește să fie prăjit aici”, a spus Horia Contantinescu, șeful ANPC, în ciuda scandalului care existat recent.

ADVERTISEMENT
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă...
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă simt ușurată. A fost o luptă atât de lungă”
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de...
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de două ori un drum european
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat...
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat lovitura şi care a ajutat-o să adune o avere fabuloasă
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
EUROPA intră în RĂZBOI! Decizia Comisiei Europene privind ÎNARMAREA
EUROPA intră în RĂZBOI! Decizia Comisiei Europene privind ÎNARMAREA
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este...
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
Simona Halep a spus adevărul: Înseamnă enorm pentru mine
Simona Halep a spus adevărul: Înseamnă enorm pentru mine
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din...
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din Măscurei, Vaslui, se gândește să divorțeze: „Ce să facă și el, singurel, dacă ea nu mai vine!?”
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților