Stranierii petrec Paştele “la muncă”! Românii care joacă AZI în Europa

Creştinii ortodocşi sărbătoresc astăzi Paştele, însă pentru fotbalişti nu e o zi liberă. În afară de cele două meciuri care au loc în Liga 1, astăzi au treabă mai mulţi...
12.04.2015 | 12:35
Stranierii petrec Pastele la munca Romanii care joaca AZI in Europa
ADVERTISEMENT

Creştinii ortodocşi sărbătoresc astăzi Paştele, însă pentru fotbalişti nu e o zi liberă. În afară de cele două meciuri care au loc în Liga 1, astăzi au treabă mai mulţi internaţionali români care joacă în campionatele puternice şi vor sărbători, astfel, Paştele pe terenul de joc.  

Campionatele din Occident se îndreaptă spre final şi lupta în vîrful, dar şi în subsolul clasamentului începe să se încingă. Dragoş Grigore va avea un meci crucial de Paşte, echipa sa, Toulouse fiind în acest moment pe loc retrogradabil. Echipa românului va juca azi de la ora 18:00 pe teren propriu împotriva lui Montpellier. Fundaşul român va avea treabă multă de Paşte, însă speră să îşi ajute echipa să iasă din zona periculoasă.

ADVERTISEMENT

FOTO SENZAŢIONAL cu Gigi Becali, COPIL fiind, cu OILE la păscut!!! Cum arăta la 10 ani!!!

Un alt stranier care va avea multă treabă de Paşte e Alexandru Maxim. Echipa sa, Stuttgart, e “lanterna roşie” din Bundesliga şi caută să iasă cît mai repede din zona periculoasă însă pentru asta trebuie să învingă pe teren propriu Werder Bremen, de la ora 18:30. Maxim e anunţat titular pentru acest meci.

MINUNE DE PASTE!!! Mihăiţă Neşu, vestea FANTASTICĂ pe care TOATĂ ROM NIA O AŞTEPTA!!!

Radu Ştefan luptă pentru locul doi, Tătăruşanu e accidentat

Radu Ştefan joacă duminică de la ora 16:00. Echipa la care evoluează românul, Lazio, e în luptă directă cu rivala AS Roma pentru locul doi în campionat. Lazio va evolua împotriva lui Empoli şi are prima şansă la o victorie, fiind cea mai în formă echipă din campionat.

ADVERTISEMENT

DOLIU de Paşte! Unul dintre MILIONARII României A MURIT! Avea o avere URIAŞĂ

Cesena e echipa la care joacă un alt român, fostul dinamovist, Constantin Nica. Împrumutat pentru acest sezon de la Atalanta, Nica prinde destul de rar echipa şi e anunţat rezervă la meciul de la ora 13:30 împotriva lui Chievo.

Ciprian Tătăruşanu şi-a cîştigat locul de titular la Fiorentina în debutul sezonului, însă o accidentare la spate îl ţine departe de gazon de mai bine de o lună. Deşi antrenorul Vicenzo Montella a declarat că e recuperat, Tătă nu a fost reţinut în lot pentru meciul de duminică cu Napoli, care se va juca de la ora 16:00.

ADVERTISEMENT

VIDEO BOMBA!!! GICA POPESCU ELIBERAT DE PASTE!!! IMAGINI IN PREMIERA CU BACIUL IN LIBERTATE!!!

În Spania, singurul român care evoluează în Primera Division, Florin Andone trebuie să îşi ajute echipa să scape de retrogradare. Cordoba trebuie să învingă la ora 22:00 pe Elche pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare.

Măţel poate sărbători titlul

Fundaşul lui Dinamo Zagreb, Alexandru Măţel e anunţat titular în meciul pe care îl are Belupo de la ora 18:00. Totuşi, Dinamo are un avans liniştitor în clasament şi e aproape de un nou titlu în Croaţia.

ADVERTISEMENT

Fostul rapidist, Ovidiu Herea, e o prezenţă constantă în echipa lui Sion şi are meci în ziua de Paşte. De la ora 14:45, Sion joacă pe terenul codaşei Aarau.

CELE MAI FRUMOASE, HAIOASE SI EMOTIONANTE MESAJE DE PASTE!!! TRIMITE CELOR DRAGI CELE MAI TARI SMS-URI 

Ruşii sărbătoresc Paştele ortodox prin fotbal. E şi un român implicat, Florin Costea de la Arsenal Tula fiind anunţat titular în meciul de la ora 16:00 cu UFA.

Paştele sărbătorit în ţările arabe

Cosmin Olăroiu nu are liber de Paşte şi va sărbători şi el prin muncă în Emiratele Arabe Unite. Echipa sa, Al Ahli Dubai joacă astăzi de la ora 19:45 pe terenul lui Emirates Club.

Dacă Oli e obişnuit să îşi petreacă Paştele la arabi, va fi o premieră pentru fostul atacant al Stelei, Claudiu Keşeru. Românul are meci de la ora 18:15 pe teren propriu împotriva lui Al-Kharitiyath.

ADVERTISEMENT