Sport

Sorana Cîrstea, pictorial de excepție în camera de hotel. Imaginile care au aprins imaginația fanilor

Aflată pe locul 28 WTA, jucătoarea română de tenis Sorana Cîrstea a realizat o sesiune foto pentru Radka Leitmeritz, unul dintre fotografii care colaborează cu oficialii circuitului feminin.
18.12.2021 | 16:28
Sorana Cirstea pictorial de exceptie in camera de hotel Imaginile care au aprins imaginatia fanilor
Sorana Cîrstea a realizat un nou pictorial „fierbinte”
ADVERTISEMENT

Radka Leitmeritz, unul dintre fotografii care colaborează cu WTA, circuitul feminin de tenis, a început, recent, un proiect, intitulat COURT SUPREMES. Concret, ea realizează fotografii cu jucătoarele de tenis, dar nu numai în timpul meciurilor sau al antrenamentelor.

Crăpătura rochiei Soranei Cîrstea a aprins imaginația fanilor

Pe lista fotografei născută la Praga și-a găsit loc și Sorana Cîrstea, una dintre cele mai sexy sportive din circuitul WTA. Ea a fost imortalizată în câteva ipostaze „îndrăznețe”, care vor apărea cât de curând pe site-ul oficial al Radkăi, dar aceasta a prezentat publicului două instantanee.

ADVERTISEMENT

Ședința foto cu Sorana a avut loc într-un apartament, într-un ambient care a aprins imaginația fanilor jucătoarei române. Într-una dintre fotografii, Cîrstea se uită pe fereastră și admiră peisajul, ținând în mănă o rachetă de tenis.

Sorana Cîrstea
Sorana Cîrstea, admirând peisajul

În cealaltă fotografie, Sorana stă întinsă pe pat, desculță fiind, racheta este rezemată de marginea patului, iar ea privește provocator prin lentila aparatului de fotografiat, către admiratorii ei.

ADVERTISEMENT

Jucătoarea română este îmbrăcată cu o rochie albastră cu inserții albe, iar crăpătura arată din piciorul sportivei române exact atât cât trebuie pentru ca imaginația fanilor să lucreze intens.

Sorana Cîrstea
Sorana Cîrstea privește provocator către admiratorii ei

Sorana Cîrstea a prezentat cel mai nou spot comercial al unui producător de echipament sportiv

Nu este prima dată când Sorana a făcut o ședință foto. La începutul lunii decembrie, au apărut imagini cu Sorana Cîrstea și canadianca Eugenie Bouchard prezentând cel mai nou spot comercial al producătorului american de echipament sportiv New Balance.

ADVERTISEMENT

Imaginile au fost postate de canadiancă pe pagina personală de Instagram și au strâns mii de aprecieri de la admiratorii celor două sportive. Dacă una dintre ilustrațiile cu Eugenie o surprindea pe aceasta la finalul unei ședințe la bicicleta ergometrică, Sorana a fost imortalizată transpirată, după un posibil antrenament.

Imagini „de Baywatch” cu Sorana Cîrstea într-un loc exotic

La jumătatea lunii noiembrie, Cîrstea și-a mai „aprins” admiratorii cu o fotografie în timpul unei vacanțe petrecută într-un loc exotic. Ea a încercat și sporturile nautice, iar după sesiunea de sesiuni de schi nautic a pus o fotografie pe contul personal de instagram.

ADVERTISEMENT

Călătorește și nu spune nimănui! Trăiește o poveste frumoasă și nu spune nimănui! Trăiește fericit și nu spune nimănui. Oamenii distrug lucrurile minunate”, este textul care însoțește fotografia cu Sorana.

Angelique Lerber și Maria Sakkari au pozat, și ele, pentru Radka Leitmeritz

Radka Leitmeritz a început proiectul COURT SUPREMES în 2020, dar totul a devenit oficial la jumătatea acestui an. „Sunt foarte încântată să vă împărtășesc noul meu proiect COURT SUPREMES la care am început să lucrez anul trecut, dedicat tenisului feminin și dragostei mele pentru locații frumoase de tenis.

Prima parte este axată pe Europa de Est de unde sunt eu. Datorită sprijinului generos al lui Porsche și Leo Lindemann, am putut începe să lucrez la acest proiect personal, de care sper să vă bucurați, fani sau nu de tenis.

Adresez mulțumiri speciale agentului și producătorului meu din Praga, Jozef Pavleye, care a găsit o modalitate de a-mi realiza toate ideile nebune și a fost și este încă un sprijin incredibil în acest nou drum pe care-l fac în tenis!

Mulțumesc Estelle LaPorte și WTA pentru ajutorul imens și cele mai mari MULȚUMIRI ajung la toate uimitoarele Supreme și jucătorilor care m-au lăsat să-i fotografiez în drumul meu și tuturor cluburilor și terenurilor de tenis care m-au lăsat să folosesc terenurile zgura lor și nu numai”, scria, Radka, recent, pe contul ei de instagram.

Printre sportivele care „au căzut” în aparatul ei de fotografiat se numără germancele Angelique Kerber și Julia Goerges, cehoaicele Barbora Strycova, Karolina Muchova, Marketa Vondrousova, grecoaica Maria Sakkari, poloneza Iga Swiatek, kazaha Yulia Putintseva, belarusa Victoria Azarenka, ucraineanca Elina Svitolina, dar și fosta jucătoare americană Martina Navratilova.

ADVERTISEMENT