News

Piedone, campanie și cu poezii. Mesaj pentru „maimuțoii mereu anti-țară” și pentru cei care disprețuiesc chelnerii

Piedone scrie poezii cu mesaj electoral la adresa USR. „Toti pe judecători, ca la Rovine, când vă iau la rost și nu vă convine!”
19.03.2024 | 22:03
Piedone campanie si cu poezii Mesaj pentru maimutoii mereu antitara si pentru cei care dispretuiesc chelnerii
Piedone s-a apucat să scrie poezii în care-și critică detractorii și oponenții / Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5 și candidatul PUSL la Primăria Capitalei, s-a apucat să scrie și poezii cu mesaj politic și electoral.

„O gașcă de manevrați frustrați”

Cristian Popescu Piedone continuă să surprindă. După ce, luni, a venit la o emisiune aducând o roabă în studio, îmbrăcat în straie de lucru și cu o stație de emisie-recepție în mână, contracandidatul lui Nicușor Dan la Primăria Capitalei scrie și poezii.

ADVERTISEMENT

Sau, cel puțin așa rezultă dintr-o postare pe contul său Facebook. Versificările lui Piedone, cu mesaj politic și electoral, sunt împotriva celor „vocali în lumea virtuală, stupizi, leneși și aroganți în viața reală!”. Cei care nu au venit o cu „alternativă”, „uniți să salveze bani nemeritați”, „manevrați frustrați” etc. Iată poezia:

„Vocali în lumea virtuală, stupizi, leneși și aroganți în viața reală!”

Toți pentru justiție, când vă lasă în pace!
Toti pe judecători, ca la Rovine, când vă iau la rost și nu vă convine!

ADVERTISEMENT

În Parlament și-n primării, mereu împotrivă,
Dar n-ați venit nicicând cu vreo alternativă!

V-ați cocoțat perfizi, pe rând, la Sănătate!
Și praful s-a ales apoi de spitale și de toate…!

O gașcă de manevrați frustrați,
Uniți să vă salvați banii nemeritați!

Niște maimuțoi mereu anti-țară,
Convinși că dacă voi trăiți,
Restul pot să moară!”, a scris Primarul Sectorului 5.

ADVERTISEMENT

„Ospătarul Piedone”

Anterior, tot într-o postare pe Facebook, Cristian Popescu i-a ironizat pe cei care-i spun „ospătarul Piedone”. „Așa mă alintă, batjocoritor, reziștii primarului general USR”, a spus Piedone.

Primarul Sectorului 5 a scris că a început de jos în branșă, lucrând ca spălător de vase, picol, ospătar, bucătar, și că nu vede nici o rușine în asta.

ADVERTISEMENT

„Da, dom-ne!. Am fost picol, ospătar, bucătar, spălător de vase! ESTE RUȘINOS SĂ MUNCEȘTI ÎN RESTAURANTE, CAFENELE, CÂRCIUMI, BARURI…?”, a întrebat Piedone.

Breasla „onorabilă” din cârciumi

Cristian Popescu Piedone a mai denunțat „scârba” cu care-i „tratează reziștii anti-țară” pe ospătarii din restaurantele, barurile, cârciumile și cafenelele țării. Pentru că aceștia sunt o breaslă „onorabilă”.

„Vă imaginați CU CE SCÂRBĂ ÎI TRATEAZĂ REZIȘTII ĂȘTIA ANTI-ȚARĂ pe ospătarii din restaurante, baruri, cârciumi, cafenele? Vă imaginați că o poală de neica-nimeni cataloghează mizerabil o breaslă onorabilă a lumii?, se arată  în postarea lui Piedone.

Cristian Popescu încheie cu un mesaj pentru „plutonul de neica nimeni al primarului USR”. „Pentru plutonul de neica-nimeni al primarului USR, am un mesaj: VOI HULIȚI OSPĂTARII ȘI CLASA MUNCITOARE, EU ÎI PROTEJEZ DE URA VOASTRĂ!” 

 

 

 

 

 

 

ADVERTISEMENT