News

Piedone, apariție de senzație cu roaba la emisiune. „Sunt lucrurile de care are nevoie Capitala”

Cristian Popescu Piedone a venit cu roaba, lopata și cazmaua în emisiune în direct. „Am adus și un cireș, ei vor gusta cireșele amare”
18.03.2024 | 21:47
Piedone aparitie de senzatie cu roaba la emisiune Sunt lucrurile de care are nevoie Capitala
Piedone a venit cu o roabă încărcată cu tot felul de unelte / Foto: captură, Realitatea Tv
ADVERTISEMENT

Cristian Popescu Piedone a venit, luni seara, la o emisiune, cu o roabă în care se aflau diverse unelte, cu cască de protecție pe cap, vestă și stație de emisie-recepție.

„Ei vor gusta cireșele amare”

Cristian Popescu Piedone a venit, luni, în studioul Realitatea Tv în vestă, având pe cap o cască de protecție și cărând o roabă în care se aflau „ustensilele” pentru București. „Am venit cu cazmaua, ciocan, mistrie, aer curat, verde. Am adus și un cireș, ei vor gusta cireșele amare. Sunt lucrurile de care are nevoie Capitala”, a explicat Piedone.

ADVERTISEMENT

În „competiție electorală și politică”

Întrebat dacă are  un diferend direct cu Gabriela Firea și cu Florin Pandele, Cristian Popescu a declarat că nu și că se află într-o competiție electorală și politică.

„Eu o respect pe doamna Firea, îl respect pe domnul primar, pe Pandele, am văzut mai multe declarații, crede fiecare ce vrea, suntem într-o competiție electorală și politică. Fiecare are partidul lui, eu sunt președintele Partidului Umanist Social Liberal iar doamna Firea este membră a partidului și președintele organizației București al partidului social-democrat”, a spus Piedone la România TV.

ADVERTISEMENT

„Sper că PSD o va numi pe Firea”

Primarul Sectorului 5, dat în sondaje ca principal favorit pentru Primăria Capitalei, a mai spus că „speră” ca PSD să o numească candidat pe Gabriela Firea pentru Primăria Generală iar cel mai bun să-l învingă pe Nicușor Dan.

„Avem două doctrine diferite chiar dacă sunt și social și liberal, sper că PSD o va numi în ultimul moment pe doamna Gabriela Firea pentru că amândoi suntem oameni de administrație, amândoi avem contabilitatea care stă de fiecare dată la cetățean, amândoi am făcut lucruri pentru București și am zis că din două partide care nu s-au înțeles la început să formăm o alianță și nu din cauza mea sau a doamnei Firea nu s-au înțeles, și cel mai bun să câștige și să-l bată pe Nicușor Dan”.

ADVERTISEMENT

Totodată, Critian Popescu Piedone a declarat că va deschide lista PUSL la alegerile europarlamentare