News

Piedone le dă replica contracandidaților la Primăria Capitalei. „Dai în mine, dai în fabrici și uzine”

Piedone le răspunde contracandidaților la Primăria Capitalei. „Își lasă pantofii de lux și coboară în bașcheți, dar nu sunt din decorul ăsta”
02.04.2024 | 00:10
Piedone le da replica contracandidatilor la Primaria Capitalei Dai in mine dai in fabrici si uzine
Piedone spune că contracandidații săi coboară doar de fațadă în rândurile celor săraci / Foto: Inquam Photos, Saul Pop
ADVERTISEMENT

Cristian Popescu Piedone a declarat că se consideră fericit de atacurile contracadidaților săi, deoarece aceștia jignesc electoratul pe care nu l-au băgat în seamă.

Piedone: „Își lasă pantofii de lux și coboară în bașcheți dar nu sunt din decorul ăsta”

Cristian Popescu Piedone a comentat atacurile contracandidaților săi la Primăria Capitalei. „Mă consider ușor fericit, nu e o jignire pentru mine. Ei jignesc acel electorat pe care ei nu l-au băgat în seamă. Cei mulți care coboară doar în timpul campaniei electorale. Își lasă pantofii de lux și coboară în bașcheți, dar nu sunt din decorul ăsta”, a declarat Piedone pentru România TV.

ADVERTISEMENT

„Bașcheții ăia sunt de la Șumudică, îi dau jos și-i pun ca breloc la ușa Primăriei. Dacă stăteam doar la măsuța roz, sectoarele 4 și 5 nu arătau ca acum. Sunt realizări, nu promisiuni”, a spus candidatul PUSL la Primăria Capitalei.

„Dai în mine, dai în fabrici și uzine”

Cristian Popescu a spus că adversarii săi au uitat de cei din clasa săracă a societății și acum, în campanie electorală, pretind că se amestecă cu poporul.

ADVERTISEMENT

„Eu cred că domnul Cîrstoiu n-a mai mâncat un mic… doar de poză, a înghițit așa. Și pe capota mașinii. Eu de acolo provin, sunt din flimul ăla. Alții nu sunt din filme. Din păcate pentru ei a venit vremea în care vor da socoteală celor mulți și asta se va vedea pe 9 iunie. Să mă jignească, să mă facă în toate felurile, îi rog chiar, pentru că spuneam eu, nu vreau să dau un citat din timpul lui Ceaușescu, dai în mine, dai în fabrici și uzine”, a spus primarul Sectorului 5.

„Să nu credeți că Piedone stă doar la măsuță”

Piedone a mai spus că candidații se află la „faza cu semnături” pentru asigurarea candidaturilor dar vineri PUSL își va lansa programul, la Sala Palatului, unde bucureștenii îi vor cunoaște  pe „specialiștii primarului general”.

ADVERTISEMENT

„Este faza pe semnături, la faza pe semnături luăm semnături să ne putem asigura candidaturile. După faza cu semnături, într-o campanie extrem de serioasă, odată cu 5 aprilie, vineri, la Sala Palatului vom lansa programul, îi veți cunoaște pe specialiștii primarului general și ne apucăm de lucruri serioase.

Să nu credeți că Piedone stă doar la măsuță. Dacă stăteam doar la măsuță roz sau cum a fost ea, că așa s-a nimerit, Sectorul 4 și Sectorul 5 nu arătau cum arată. Piedone face! Că face de toate, că se duce cu măsuța, important e că și-a lăsat amprenta. Nu o spun eu, o vedeți acolo. În patru mandate de primar, amprentele se văd. Sunt realizări, nu sunt promisiuni”, a mai spus Piedone.

ADVERTISEMENT

Partida Romilor se alătură PUSL

Tot luni, președintele Partidei Romilor, Nicolae Păun, a semnat adeziunea la Partidul Umanist Social Liberal. „Din punctul meu de vedere, PUSL este partidul care promovează ideile umaniste, socialiste şi liberale. Este singurul partid care se ocupă în primul şi în primul rând de problemele oamenilor aflaţi la nevoie. De acest lucru are nevoie ţara noastră, de oameni care îşi iubesc şi îşi ajută aproapele”, a declarat Păun, potrivit unui comunicat PUSL.

ADVERTISEMENT