Life

“Piedone” s-a stins din viață după ce a zis “Mulțumesc”. Terence Hill, prietenul lui cel mai bun, i-a transmis un ultim mesaj la înmormântare

"Piedone" s-a stins din viață, iar ultimul său cuvânt a fost „Mulțumesc". Iată ce mesaj i-a transmis Terence Hill, prietenul lui cel mai bun.
16.10.2022 | 09:36
Piedone sa stins din viata dupa ce a zis Multumesc Terence Hill prietenul lui cel mai bun ia transmis un ultim mesaj la inmormantare
"Piedone" s-a stins din viață după ce a zis "Mulțumesc". Mesajul lui Terence Hill. foto: Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Actorul italian faimos pentru rolul său Piedone, a murit la vârsta de 86 de ani. Bud Spencer a avut o carieră de cinci decenii, în care a încântat publicul cu filmele sale.

“Piedone” s-a stins din viață după ce a zis “Mulțumesc”. Mărturia fiului actorului celebru

Fiul actorului a transmis vestea morții sale din anul 2016 și a spus și care a fost ultimul cuvânt al tatălui său, născut cu numele Carlo Pedersoli. Este vorba de „mulțumesc”.

ADVERTISEMENT

Fiul actorului a mai spus și că acesta nu a suferit înainte de a trece la cele veșnice.

“Tata a murit senin la ora 18.15 (19.15, ora României). Nu a suferit, noi toţi îi eram alături, iar ultimul cuvânt a fost «mulţumesc»”, a anunţat Giuseppe Pedersoli, fiul actorului Bud Spencer.

Ce mesaj emoționant i-a transmis Terence Hill

Terence Hill, prietenul lui cel mai bun, a transmis un mesaj emoționant la înmormântarea celebrului actor, spunând că era o bucurie să fii în preajma lui Piedone.

ADVERTISEMENT

Actorul Terence Hill a fost vizibil emoționant în timpul discursului său și a mai spus că așteaptă momentul în care se va reîntâlni cu prietenul său în lumea de dincolo.

Mai mult, prietenul cel mai bun al lui Piedone a spus și care va fi prima frază pe care o va rosti în fața actorului, după moartea sa.

ADVERTISEMENT

Terence Hill a mărturisit că îi va aminti faptul că nu s-au certat niciodată în toți anii lor de prietenie, lucru cu care se mândreau.

Prietenul cel mai bun al actorului a mărturisit că aveau un respect mult prea mare unul față de altul pentru a se certa.

ADVERTISEMENT

„Bud a fost o bucurie și știu deja că, atunci când ne vom întâlni data viitoare, primele sale cuvinte vor fi ‘tu și cu mine nu ne-am certat niciodată’.

De fiecare dată când ne întâlneam sau când mă duceam la el acasă la spaghete, Bud îmi amintea că nu ne-am certat niciodată.

Motivul este că ne respectam și ne iubeam unul pe celălalt și întotdeauna ne-am simțit bine împreună”, a spus actorul în timpul înmormântării prietenului său cel mai bun, conform ansa.it.

ADVERTISEMENT