Sport

Pierdere importantă pentru Rapid! Un titular ratează tot restul sezonului: „Are o ruptură musculară la coapsa piciorului drept”

Mijlocașul de 21 de ani al Rapidului, Antonio Sefer, a suferit o ruptură musculară la coapsa piciorului drept și va rata ultimele cinci meciuri ale Rapidului din play-out-ul Casa Pariurilor Liga 1.
12.04.2022 | 12:40
Pierdere importanta pentru Rapid Un titular rateaza tot restul sezonului Are o ruptura musculara la coapsa piciorului drept
Antonio Sefer este evaluat conform Transfermarkt la 550.000 de euro. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Antonio Sefer este unul dintre cei mai în formă jucători ai Rapidului în Casa Pariurilor Liga 1, însă extrema dreaptă s-a accidentat la meciul cu FC Botoșani.

Florin Manea, impresarul lui Antonio Sefer, vești proaste pentru suporterii Rapidului: „Trebuie să stea trei săptămâni”

Antonio Sefer a reușit primul gol în Casa Pariurilor Liga 1 cu o execuție incredibilă și era urmărit de mai multe echipe importante din Italia: „La meciul FC Botoșani – Rapid au fost invitați niște directori, printre care și Fabio Graziani, un agent pe care eu îl știu de 15 ani. A venit cu doi directori sportivi, unul de la Brescia și unul de la Pisa. 

ADVERTISEMENT

I-am adus să-l vadă pe Toni Sefer. Intră în ultimul an de contract. Dacă nu i se prelungește și nu i se face nicio ofertă, corespunzătoare, normal că trebuie să-i caut o variantă. Căutările au început din iarnă”.

Florin Manea a dezvăluit că mijlocașul de 21 de ani evaluat la 550.000 de euro conform Transfermarkt era urmărit și de cluburi din Serie A„Ar fi trebuit să vină și din Serie A, dar Toni s-a accidentat și nu va mai juca până la sfârșitul sezonului. Are o ruptură musculară la coapsa piciorului drept, trebuie să stea trei săptămâni. Mă bucur că a jucat bine măcar atunci, cu FC Botoșani. Cei care îl urmăresc l-au văzut și n-a fost prima oară”, a declarat impresarul pentru GSP.

ADVERTISEMENT

Antonio Sefer, în lacrimi după primul gol în Liga 1: „A fost o bucurie de nedescris”

Antonio Sefer a fost extrem de emoționat după eurogolul marcat cu FC Botoșani și a dedicat reușita unchiului său, grav bolnav: „Am avut momente foarte grele în această perioadă. Vreau să-i dedic golul unchiului meu, care din păcate nu este bine. Sper să-l fac mândru”, a mărturisit jucătorul la Digi Sport.

Crescut la Oțelul Galați, Sefer a ajuns la Rapid în februarie 2021, după ce a trecut și pe la academia lui Groningen din Olanda: „Mă bucur că am marcat primul gol pe Giulești în Liga 1 și sper să continui așa, să-i fac mândri pe fani. A fost o bucurie de nedescris.

ADVERTISEMENT

Când nimeni nu mai spera în mine – sau foarte puțini -, Dumnezeu mi-a dat acest gol. Sper să aibă mai mulți încredere în mine, pentru că dau totul pe teren și joc pentru Rapid”.

Antonio Sefer a visat tot timpul să joace la Rapid: „Mi s-a făcut pielea de găină”

Antonio Sefer urmărea meciurile Rapidului încă de când echipa evolua în liga a patra și juca în Olanda: „O victorie care ne dă mare încredere. Sperăm să câștigăm locul 1 din play-out. Vor fi meciuri frumoase pe Giulești, pentru că atmosfera este incredibilă. N-ai cum să nu dai totul pe teren când suporterii cântă din primul minut până când fluieră arbitrul.

ADVERTISEMENT

Eram în Olanda, mă uitam la Rapid când juca în Liga 4 și mi-am spus că vreau să ajung la Rapid, să joc și să mă simt fotbalist. Mi s-a făcut pielea de găină”.

Antonio Sefer va rata astfel ultimele cinci meciuri ale Rapidului cu Gaz Metan Mediaș, Sepsi Sfântu Gheorghe, Chindia Târgoviște, FC U Craiova 1948 și CS Mioveni.

ADVERTISEMENT