Sport

Pițurcă, ofertat de SuperLiga! Dragomir a asistat la discuții: „500.000 pe an!”

Dumitru Dragomir a detonat o nouă bombă la MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ. Fostul selecționer al României, Victor Pițurcă, a avut o ofertă uluitoare din SuperLiga!
28.08.2023 | 15:08
Piturca ofertat de SuperLiga Dragomir a asistat la discutii 500000 pe an
Pițurcă, ofertat de SuperLiga! Dragomir a asistat la discuții: „500.000 pe an!” FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Victor Pițurcă a fost aproape să revină în fotbalul românesc. Dezvăluirea bombă a fost făcută în exclusivitate la MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ. Fostul președinte LPF, Dumitru Dragomir, a oferit toate detaliile de la negocieri.

Victor Pițurcă, antrenor în SuperLiga?! Ofertă uluitoare pentru fostul selecționer

Victor Pițurcă a avut ocazia să revină după trei ani în SuperLiga. Ultima echipă antrenată în România de fostul selecționer este Universitatea Craiova în sezonul 2019-2020. Tehnicianul în vârstă de 67 de ani a primit o ofertă de la Gigi Nețoiu, președintele Consiliului Consultativ din Voluntari, imediat după ce echipa locală a pierdut cu Dinamo, scor 2-3.

ADVERTISEMENT

„Am participat la o discuție săptămâna trecută. Nețoiu, zice, ‘băi Piți, hai antrenor la Voluntari. Ai echipă la Voluntari’. I-a promis că Nețoiu îi face tot. Pierduseră acasă cu Dinamo și erau înfierbântați.

(n.r. – Îi dădea Nețoiu 500.000 de euro?) Ușor, la pas! De la el îi dă. Zice Piți ‘Du-te bă cu banii tăi de aici. Am fost vultur toată viața o să fiu cioară că vrei tu?’”, a dezvăluit Dumitru Dragomir, în exclusivitate la MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ.

ADVERTISEMENT

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a lăsat să se înțeleagă că motivul pentru care Victor Pițurcă nu a dat curs ofertei venite dinspre Voluntari din cauza lipsei de valoare a echipei.

„Dacă l-ar oferta Rapid s-ar duce. La Rapid, la CFR Cluj. La U nu știu dacă s-ar duce, dar CFR are echipă bună. I-a spus ‘îți dau 500.000 pe an. De la mine, eu îți dau. Un an mă risc cu tine’. Nețoiu voia doar să vină în play-off. Atât”, a adăugat Dumitru Dragomir.

ADVERTISEMENT

„E an electoral pentru Pandele”

„Nu e prost Nețoiu că l-a vrut pe Pițurcă. Nu e fraier deloc Nețoiu. I-a propus lui Pițurcă pentru că e an electoral pentru Pandele. Cum ar fi să fie echipa în play-off?

O votează ăștia și pe Firea la Primăria Bucureștiului, uită de tot, dacă duce Pițurcă echipa în play-off”, a concluzionat Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ, emisiunea de tip podcast realizată de HORIA IVANOVICI cu fostul președinte al LPF, Dumitru Dragomir, este transmisă în exclusivitate pe FANATIK.RO în fiecare luni, de la 13:15. Reluarea are loc miercuri, pe YouTube și Facebook, de la ora 10.30.

Pițurcă, ofertat de SuperLiga! Dragomir a asistat la discuții: „500.000 pe an!”

ADVERTISEMENT