News

Video. Accident grav în Teleorman: 2 morți și 6 răniți după impactul dintre o mașină și o căruță. Update

Accident grav produs miercuri seara în Teleorman: 2 morți și 6 răniți au rezultat după impactul dintre o mașină și o căruță.
04.08.2021 | 23:50
Video Accident grav in Teleorman 2 morti si 6 raniti dupa impactul dintre o masina si o caruta Update
ADVERTISEMENT
04-08-2021
20:51

Planul roșu a fost dezactivat de autorități. Bilanțul accidentului: 2 morți și 6 răniți

Două persoane au murit și 6 au fost duse la spital în urma accidentului produs miercuri seara pe DN 65A la ieşirea din localitatea Putineiu spre Roşiori de Vede, informează autoritățile.

Conform ISU, cazul a rămas în atenția autorităților competente pentru cercetări. Planul Roșu de Intervenție a fost dezactivat cu câteva minute până la miezul nopții.

04-08-2021
19:25

Două persoane au decedat după accidentul din Teleorman. Alte 6 sunt rănite

Potrivit centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Române, în urma accidentului produs pe pe DN 65A Pitești-Turnu Măgurele, la ieșire din localitatea Putineiu, județul Teleorman, 2 persoane au decedat.

”Potrivit primelor informații, două persoane au decedat, iar alte 6 persoane au suferit leziuni, sunt conștiente și primesc îngrijiri medicale la fața locului.

Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri pentru a permite intervenția echipajelor specializate. A fost activat planul roșu de intervenție.

Se estimează reluarea normală a circulației în 45-60 de minute”, anunță site-ul din cadrul Poliției Române.

ISU mai informează că celelalte victime, 4 copii si 2 adulti, din atelajul hipo, sunt conștiente si cooperante, cu multiple traumatisme. Ele au fost preluate de echipajele medicale SMURD si SAJ pentru acordarea primului ajutor calificat si transportarea la spitalele din Turnu Măgurele și Alexandria.
 
 
 

Accident deosebit de grav în județul Teleorman, soldat cu 8 răniți. Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Teleorman anunță că a fost activat planul roșu de intervenție.

Din primele informații, în accident au fost implicate o mașină și o căruță. Evenimentul a fost raportat de autorități în localitatea Putineiu.

ADVERTISEMENT

Din cele 8 persoane rănite, 2 sunt în stare foarte gravă, fiind inconștiente, mai informează autoritățile.

Accident grav în Teleorman: 8 victime rezultate după impactul dintre o mașină și o căruță. Planul roșu, activat

Cei de la ISU informează că echipajele de salvare intervin la fața locului cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de transport personal, 6 ambulanțe SMURD și 8 ambulanț SAJ.

ADVERTISEMENT

”Teleorman, localitatea Putineiu (DN 65A): accident rutier în care au fost implicate un autoturism și un atelaj hipo.

Având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru gestionarea misiunii de răspuns, la nivelul județului a fost activat Planul Rosu de Interventie.

ADVERTISEMENT

Din informațiile primite la acest moment, ar fi 8 persoane implicate, dintre care două inconștiente.

La fata locului, echipajele operative intervin cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de transport personal și victime multiple, 6 ambulanțe SMURD și 8 ambulanțe SAJ. Misiunea este în dinamică”, precizează autoritățile.

ADVERTISEMENT
Tags: