Life

Planeta Marte în zodia Fecioară din 29 iulie 2021. Ce se întâmplă cu Berbecii și Scorpionii

Planeta Marte intră în zodia Fecioară pe 29 iulie 2021. Cum vor fi afectate zodiile pe plan emoțional?
27.07.2021 | 16:32
Planeta Marte în zodia Fecioară din 29 iulie 2021. Ce se întâmplă cu Berbecii și Scorpionii
Planeta Marte intră în zodia Fecioară. Foto: horoscopes.lovetoknow.com
ADVERTISEMENT

Planeta Marte intră în zodia Fecioară joi, 29 iulie 2021. Lucrurile se vor schimba destul de mult în viețile zodiilor mai ales din punct de vedere sentimental.

Marte temperează puțin entuziasmul adus de marele benefic Jupiter, care pătrunde pe 28 iulie în Vărsător. Evenimentul astrologic din 29 iulie poate crea mici tensiuni la locul de muncă sau în familie.

ADVERTISEMENT

Zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) pot întâmpina anumite dificultăți în felul în care comunică. Lucrurile sunt în general bune, însă Marte, planeta războiului și a disensiunilor îi poate tulbura puțin.

Planeta Marte în zodia Fecioară pe 29 iulie

Leii și Berbecii trebuie să fie extrem de atenți cum se adresează celor din jur. Săgetătorii se concentrează pe ceea ce trebuie să facă și se consultă cu persoanele potrivite în luarea anumitor decizii.

ADVERTISEMENT

Zodiile de aer (Gemeni, Balanță, Vărsător) trec prin tot felul de stări contradictorii. Gemenii nu sunt în cea mai bună formă. Marte îi împinge să intre în bătălii cu ei înșiși, dar și în conflicte cu persoanele din jurul lor.

Simt că nu sunt pe deplin înțeleși și fac tot felul de alegeri greșite. Balanțele trebuie să evite scandalurile și să nu se abată de la drumul pe care au pornit. Vărsătorii sunt feriți de probleme.

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) petrec timp calitativ cu cei din jur. Nu sunt excluse micile certuri pe te-miri-ce mai ales dacă vorbim despre Tauri și Fecioare.

ADVERTISEMENT

Nativii de pământ devin mai vocali

Nativii de pământ vor simți nevoia să spună răspicat ceea ce au pe suflet fără să mai menajeze pe nimeni. Iau tot felul de decizii importante cu privire la viitorul lor. Unele hotărâri ar putea să le vizeze următorii 5 ani. Important e să nu se pripească.

Nativii de apă (Rac, Scorpion, Pești) sunt încurajați de Marte să nu renunțe la visele lor și să profite de porțile care li se deschid în perioada următoare.

Racii își revin din toate punctele de vedere și primesc încurajări în legătură cu anumite planuri investiționale. Scorpionii și Peștii pun umărul la treabă și ei.

ADVERTISEMENT

Pentru ei acești nativi, Marte poate să aducă mici dispute în legătură cu modul în care aleg să abordeze niște probleme. Nu toată lumea are aceeași perspectivă privind rezolvarea anumitor situații.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri