Life

Planeta Mercur intră în zodia Fecioară pe 12 august 2021. Mari adevăruri ies la iveală

Planeta Mercur intră în zodia Fecioară pe 12 august 2021 și produce mici cutremure în viețile multora.
05.08.2021 | 16:30
Planeta Mercur intra in zodia Fecioara pe 12 august 2021 Mari adevaruri ies la iveala
ADVERTISEMENT

Planeta Mercur intră în zodia Fecioară pe 12 august 2021 și va produce schimbări în lanț. Mercur este planeta care pune de obicei lucrurile în ordine.

Tot haosul se reașează, iar faptul că se va afla pentru o perioadă scurtă în una din cele două zodii de domiciliu va scoate la iveală lucruri nebănuite.

ADVERTISEMENT

Perioada care urmează este una excelentă din toate punctele de vedere pentru cei care nu au apelat la păcăleli. Oamenii care au muncit din greu și care au făcut eforturi mari pentru a-și îndrepta greșelile sunt cei mai câștigați de tranzitul mercurian.

Planeta Mercur în zodia Fecioară, din 12 august 2021

Berbecii sunt în continuare pe o pojghiță de gheață subțire din punct de vedere amoros. Dau de tot felul de probleme din cauza încăpățânării cu care abordează anumite teme.

ADVERTISEMENT

Taurii sunt destul de tensionați și simt că nu mai fac față problemelor. Cât despre Gemeni, ei sunt avantajați dacă sunt în căutarea unui adevăr al cărui mister le-a dat mari bătăi de cap.

Racii reușesc să își revină pe toate planurile. Este o perioadă favorabilă, așa că trebuie să profite inclusiv de lucrurile bune pe care i le aduce tranzitul lui Mercur în Fecioară.

ADVERTISEMENT

Leii și Fecioarele sunt favorizați în zona călătoriilor făcute cu scopul cunoașterii. Nativii de foc și de pământ vor descoperi tot felul de lucruri uluitoare despre locurile pe care le vor vizita.

Săgetătorii devin mai puternici

Balanțele trebuie să poarte anumite discuții cu cei din familie. Sunt debusolați pentru că pot primi o veste la care nu se așteptau. Este o perioadă propice pentru femeile care vor să își întemeieze o familie.

ADVERTISEMENT

Scorpionii sunt cu răbdarea la pământ, așa că se vor reorienta din mers. Nu mai acceptă anumite compromsiuri de dragul artei.

Săgetătorii își câștigă independența și se impun așa cum nu au mai făcut-o niciodată. Sunt pe drumul cel bun. Vin și niște bani frumoși.

Capricornii au o perioadă foarte bună din punct de vedere profesional, iar Vărsătorii din punct de vedere amoros.

Peștii trebuie să rezolve anumite chestiuni birocratice. Mercur le poate pune anumite piedici în cale din cauza faptului că nu s-au documentat suficient pe anumite teme ce țin de documente și legi.

 

ADVERTISEMENT