Life

Planeta Saturn revine în tranzit direct în zodia Vărsător pe 11 octombrie 2021. Leii, Fecioarele și Capricornii se revoltă

Planeta Saturn revine în tranzit direct în zodia Vărsător, începând cu data de 11 octombrie 2021. Ce ne aduce acest nou fenomen astrologic?
03.10.2021 | 15:35
Planeta Saturn revine in tranzit direct in zodia Varsator pe 11 octombrie 2021 Leii Fecioarele si Capricornii se revolta
Saturn, tranzit direct în zodia Vărsător pe 11 octombrie 2021. Foto: indastro.com
ADVERTISEMENT

Planeta Saturn va fi din nou în mers direct în zodia Vărsător, după o perioadă de retrogradare. Prezența în semnul de aer a acestui obiect ceresc vine în general cu situații beligerante în relațiile interpersonale și cu lecții dure de viață.

Există câțiva nativi care își vor dori să nu mai tacă, să iasă în față și să pună punctul pe i. Dacă până acum lucrurile au fost ținute sub observație, din 11 octombrie se vor schimba multe raporturi de forțe.

ADVERTISEMENT

Printre cei mai vocali se vor număra nativii Leu, Fecioară și Capricorn. Se înarmează cu multe argumente și devin din ce în ce mai pregătiți să combată o serie de probleme a căror rezolvare întârzie nepermis de mult.

Saturn în zodia Vărsător, în mers direct, din 11 octombrie 2021

Berbecii vor fi într-o zonă safe. Siguranța vine din faptul că acești nativi au început să își facă temele în a doua parte a lui septembrie, iar acum privesc spectacolul din jur cu popocornul în brațe.

ADVERTISEMENT

Taurii pornesc tot felul de proiecte noi. Unele le vor aduce satisfacții imense, altele îi vor pune și mai mult la treabă.

Gemenii au nevoie de un moment de respiro. Simt că nu mai pot face față conflictelor din jurul lor. S-au săturat să o mai facă pe conciliatorii.

ADVERTISEMENT

Racii trec și ei prin niște episoade în care realizează că nu merită să facă prea multe compromisuri pentru confortul altora.

Leii se impun mai dur ca niciodată. Sunt dispuși să nu mai ierte nimic și să spună tot ce au pe suflet.

ADVERTISEMENT

Scorpionii, salvați din punct de vedere financiar

Și Fecioarele se vor afla în aceeași postură. Multe dintre problemele lor vor fi rezolvate doar cu tonul ridicat.

Balanțele sunt ceva mai temperate. Se bucură de sprijinul și afecțiunea celor din jur și asta e tot ce contează pentru ele acum.

Scorpionii dau de niște necazuri financiare, însă Saturn le întinde o mână importantă de ajutor.

Săgetătorii se ocupă de casă. Fac achiziții căci mulți dintre ei se vor muta într-un nou cămin.

Capricornii sunt din ce în ce mai aplicați și au tot felul de rezerve cu privire la ideile ”salvatoare” ale celor din jur.

Vărsătorii pun mare preț pe cuvântul dat. Cei care nu-și respectă promisiunile vor fi șterși din lista lor de prieteni.

Peștii revin la sentimente mai bune față de persoane pe care le priveau până acum cu o sprânceană ridicată.

 

ADVERTISEMENT