Life

Planeta Venus intră în Berbec pe 21 martie 2021. Iubirea intră în examen pentru mai multe zodii

16.03.2021 | 13:25
Planeta Venus intra in Berbec pe 21 martie 2021 Iubirea intra in examen pentru mai multe zodii
ADVERTISEMENT

Planeta Venus intră în zodia Berbec pe 21 martie 2021, dată de la care putem asista la o adevărată examinare a relațiilor de iubire ale tuturor semnelor zodiacale.

Venus într-un semn de foc aduce ceartă și nemulțumiri pe bandă rulantă, dar și posibilitatea unei împăcări rapide. Planeta Venus este nu doar a iubirii, ci și a tentațiilor și a desfrâului, deci perioada următoare poate fi una ”prielnică” pentru cei care vor să înșele.

ADVERTISEMENT

Berbecii sunt expuși unor dileme emoționale. Își dau seama că rolul pe care îl au în viața de cuplu nu este foarte bine definit și tocmai de aceea se gândesc serios la o reorientare a acțiunilor lor pentru a se face văzuți și auziți.

Planeta Venus în Berbec pe 21 martie: efectele asupra zodiilor

Taurii sunt ceva mai liniștiți din punct de vedere sentimental în această perioadă, iar intrarea lui Venus în Berbec pare să nu îi afecteze deloc din punct de vedere amoros.

ADVERTISEMENT

Gemenii sunt puși pe schimbări în plan sentimental și au nevoie de ajutorul unui prieten, căci nu se simt foarte pregătiți în legătură cu luarea anumitor decizii.

Racii au parte de situații care mai de care mai favorabile pe plan amoros. Unii descoperă iubirea cu alți ochi.

ADVERTISEMENT

Leii au o perioadă bună pentru flirtat. Își redobândesc calitățile de mari cuceritori, iar asta le crește stima de sine.

Fecioarele nu au timp de îndrăgosteli, iar focul lor interior este concentrat pe proiecte personale, pe dezvoltarea lor. Despre iubire și noroc în dragoste în cazul acestor zodii putem vorbi abia din vară.

ADVERTISEMENT

Vărsătoriii, pe linia de plutire, Peștii, aproape de divorț

Balanțele pun mare preț pe comunicare în relații, iar data de 21 martie le va aduce toate oportunitățile de a se exprima liber.

Scorpionii devin tot mai senzuali, iar odată cu intrarea lui Venus în Berbec vor avea un magnetism exploziv, căruia nimeni nu îi va putea rezista.

Săgetătorii fac tot felul de alegeri pentru viitorul lor sentimental și sunt extrem de concentrați asupra treburilor gospodărești.

Capricornii au parte de surprize plăcute. Persoana iubită le poate face cadou un obiect la care visau de mult, dar pe care nu și l-au permis.

Vărsătorii sunt și ei pe linia de plutire în dragoste. Au parte și ei de surprize plăcute, de cadouri și alinturi.

Peștii traversează o perioadă în care își vor testa relația, iar acolo unde există căsnicii se poate prefigura varianta unui divorț la începutul lunii aprilie, dacă partenerii ajung la concluzia că nu mai pot comunica în nicio limbă.

 

ADVERTISEMENT