Life

Planeta Venus intră în zodia Vărsător pe 1 februarie 2021. Plouă cu dragoste pentru multe zodii

27.01.2021 | 10:51
Planeta Venus intra in zodia Varsator pe 1 februarie 2021 Ploua cu dragoste pentru multe zodii
ADVERTISEMENT

Planeta Venus va intra în zodia Vărsător începând cu data de 1 februarie 2021, un moment care marchează începutul unei perioade prielnice pentru cei care își caută iubriea.

Venus este planeta tentațiilor, dar și a iubirii, iar luna februarie va fi una destul de interesantă din punct de vedere amoros mai ales pentru zodiile de aer și de pământ.

ADVERTISEMENT

Zodiile de aer (Vărsător, Gemeni, Balanță) vor avea parte de o lună în care se vor simți cu adevărat iubiți și protejați de ceilalți.

Planeta Venus în zodia Vărsător pe 1 februarie 2021

Balanțele își consolidează căsnicia, iar cele care sunt singure s-ar putea să cunoască pe cineva potrivit sufletului lor. Vărsătorii continuă să fie pe cai mari, iar de la 1 februarie e posibil să apară dragostea adevărată în calea lor.

ADVERTISEMENT

Gemenii se ocupă mai mult de sufletul lor și reușesc și ei să cunoască pe cineva special, pe cineva care să îi înțeleagă așa cum sunt, să nu îi mai judece.

Zodiile de apă (Rac, Scorpion și Pești) au parte de tot felul de evenimente neprevăzute. Sunt puși în fața unor decizii greu de luat și trebuie să dea dovadă de mai multă responsabilitate atunci când promit ceva.

ADVERTISEMENT

Fecioarele și Capricornii își caută sufletul pereche

Dintre cele trei zodii, doar pentru Raci se anunță o perioadă ceva mai bună, căci apar câteva vești plăcute din zona financiară.

Zodiile de foc (Berbec, Leu și Săgetător) sunt foarte entuziasmate în luna februarie de schimbările pe care vor să le facă, fie la casa lor, fie la propria lor persoană. Leii fac investiții cu cap, iar Berbecii e posibil să se reorienteze din punct de vedere profesional, iar de data asta s-o nimerească.

ADVERTISEMENT

Săgetătorii vor mai multă liniște și mai multe garanții privind viitorul lor profesional, iar odată cu 1 februarie vor primi niște răspunsuri certe.

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară și Capricorn) sunt dispuse să riște pentru iubirea lor, iar luna februarie se anunță încă de la început una plină de provocări.

Taurii au parte de momente frumoase, romantice, alături de persoana iubită, iar Capricornii și Fecioarele fac casting pentru inima lor, căci au foarte mulți pretendenți și pretendente în perioada care urmează.

 

ADVERTISEMENT