Life

Planta care te scapă rapid de gândaci. Mulți români o au în bucătărie, dar puțini știu la ce este bună

Planta care te scapă rapid de gândaci se află în casele multor persoane. Chiar și așa, puțini știu la ce este bună, de fapt.
30.03.2024 | 15:00
Planta care te scapa rapid de gandaci Multi romani o au in bucatarie dar putini stiu la ce este buna
Planta care te scapă rapid de gândaci. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Planta care te scapă rapid de gândaci poate o ai și tu în bucătărie. Chiar și așa, e posibil să nu cunoști toate beneficiile pe care le are. Îți poate fi de mare ajutor în numeroase situații și e utilă în diferite trucuri.

Planta care te scapă rapid de gândaci

Insectele ne pot da mari bătăi de cap în anumite situații. Fie că vorbim despre muște, furnici, țânțari ori gândaci, prezența lor în casă generează mari probleme. Ce facem în acest caz?

ADVERTISEMENT

Există într-adevăr o mulțime de produse din comerț pentru care putem opta. Totuși, există și metode mai naturale care pot fi la fel de eficiente. Planta care te scapă rapid de gândaci există și este și foarte accesibilă la preț.

Ai frunze de dafin în bucătărie? Află că ele pot avea și alte beneficii. Te pot scăpa de insectele dăunătoare și îți fac viața mai ușoară. Cum funcționează acestea și cum te pot scăpa de gândaci?

ADVERTISEMENT

După cum ți-ai dat seama deja, frunzele de dafin au un miros aparte. Dau gust mâncărurilor, dar pentru insecte sunt cam prea mult. Astfel, poți să folosești frunzele de dafin pentru a împiedica gândacii să îți intre în casă.

Alte trucuri cu frunze de dafin

Iar acesta nu este singurul truc care are la bază frunze de dafin. Mai sunt și alte metode prin care poți să le folosești și te poți bucura de rezultate de-a dreptul incredibile, într-un mod simplu.

ADVERTISEMENT

Planta care te scapă rapid de gândaci poate schimba și mirosul dintr-o încăpere. Adaugă foi de dafin în apă clocotită. Mirosurile neplăcute din cameră vor fi absorbite, astfel că te bucuri de un mediu plăcut.

Totodată, mai poți să pui frunze de dafin și în dulap, printre haine. Ele nu doar că te scapă de gândaci, dar te feresc și de molii, dar și de alți dăunători. Iar mirosul lor este unul chiar plăcut.

ADVERTISEMENT

Și pentru piele, frunzele de dafin pot face minuni. Ele se pot transforma într-un scrub natural, dacă sunt măcinate fin. Iar amestecate cu ulei de cocos sau de măsline, dar și zahăr, pot fi soluția pentru o piele fină.

ADVERTISEMENT