Life

De ce e bine să pui o frunză de dafin în geantă. Viața ta se va schimba

Din ce motiv este bine să pui o frunză de dafin în geantă. Viața ți se poate schimba în totalitate, potrivit specialiștilor.
19.03.2024 | 07:16
De ce e bine sa pui o frunza de dafin in geanta Viata ta se va schimba
Cum ne ajută o frunză de dafin. Sursa foto: Doctorul Zilei
ADVERTISEMENT

Trucuri extrem de utile. Ai încercat vreodată să pui o frunză de dafin în geantă? Dacă nu, nu ar strica să practici de acum acest lucru, căci vei avea o serie de efecte cu impact foarte pozitiv față de viața ta. Soarta îți va surâde din nou.

Cum te ajută o frunză de dafin ținută în geantă?

Frunza de dafin este, de obicei, utilizată în bucătărie. Multe gospodine o au prin dulapuri și o adaugă în anumite tipuri de mâncare, deoarece contribuie la un gust mai intens și mai înmiresmat. Însă, iată că este de folos și în alte scopuri acest ingredient.

ADVERTISEMENT

Înainte de a afla secretul păstrării în geantă a unei frunze de dafin, trebuie să știți că medicii o recomandă pentru consum, fiindcă are rol antioxidant. Reglează digestia, funcțiile ficatului, scade colesterolul și îmbunătățește activitatea inimii.

De asemenea, dafinul este una dintre cele mai cunoscute plante din întreaga istorie. În Roma antică, frunzele se foloseau pentru a-i încorona pe războinicii care participau la lupte și reușeau să-și învingă adversarul.

ADVERTISEMENT

Frunzele de dafin erau apreciate și în Grecia antică, în special pentru cununile de lauri, de unde și expresia ”a se culca pe lauri”. Cununa de lauri se dăruia ca premiu câștigătorilor care lua parte la Jocurile Olimpice.

În gospodării, frunza de dafin este un prieten al agricultorilor, implicit al recoltelor. Mirosul ei înțepător ține departe insectele care se alimentează cu frunzele, tulpinele răsadurilor, de exemplu. Niciun gândac de Colorado nu se va mai apropia de cartofii cultivați.

ADVERTISEMENT

Frunza de dafin te poate îmbogăți?

În arta Feng Shui, frunza de dafin are rol spiritual. Puterea energetică pe care o conține ar atrage abundența pe toate planurile, dar mai ales financiare. Drept urmare, multe persoane o pun în geantă, în portofel sau în buzunarul unei haine sau a unei perechi de pantaloni.

O dată la două săptămâni, frunza de dafin se schimbă. Asta pentru că pe parcurs se poate veșteji, iar ”funcțiile” sale nu vor mai fi foarte puternice. Totodată, așa vei schimba și energia într-una mult mai pozitivă. Se mai spune și că, pentru fiecare dorință, trebuie să ai o frunză de dafin.

ADVERTISEMENT

Se mai spune despre frunza de dafin și că este un simbol al păcii. Așadar, unele persoane o pun într-un bol, pe care îl așază într-un colț al casei, încât energiile negative să dispară, iar în interiorul locuinței să predomine doar fericirea.

ADVERTISEMENT
Tags: