Life

De ce e bine să aprinzi câteva frunze de dafin în dormitor. Trucul care te ajută să scapi de o mare problemă

Care e motivul pentru care e indicat să arzi frunze de dafin în camera în care dormi. Pontul care elimină o situație neplăcută.
09.03.2024 | 17:10
De ce e bine sa aprinzi cateva frunze de dafin in dormitor Trucul care te ajuta sa scapi de o mare problema
Care e motivul pentru care e indicat să arzi frunze de dafin în camera în care dormi. Pontul care elimină o situație neplăcută. Sursa foto: freepik.com. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

De ce e bine să aprinzi câteva frunze de dafin în dormitor. Trucul care te ajută să scapi de o mare problemă. Condimentele, care se folosesc cel mai frecvent în preparatele culinare, au proprietăți antibacteriene şi antivirale.

Care e motivul pentru care e indicat să arzi frunze de dafin în camera în care dormi. Pontul care elimină o situație neplăcută

Care e motivul pentru care e indicat să arzi frunze de dafin în camera în care dormi. Pontul care elimină o situație neplăcută care dă mari bătăi de cap oamenilor în ultima perioadă, mai ales atunci când se odihnesc.

ADVERTISEMENT

În primul rând, specialiștii spun că acest proces este unul benefic pentru organismul uman. În al doilea rând, în situația în care se face în mod regulat acest lucru se va observa o îmbunătățire considerabilă asupra stării de bine.

În al treilea rând, cei care au experimentat proprietățile acestui truc inedit au declarat că mirosul neplăcut de umiditate a fost eliminat din încăpere. De asemenea, frunzele de dafin pot fi folosite pentru a scăpa de țânțari în timpul verii.

ADVERTISEMENT

În plus, condimentele sunt ideale pentru a ține la distanță insectele și alți dăunători care se mai găsesc în locuințele oamenilor. Atunci când sunt arse în dormitor insectele vor pleca instant pentru că nu suportă mirosul.

Frunzele de dafin, ideale pentru a aduce prospețime în casă și bogăție

Frunzele de dafin sunt ideale nu doar pentru a elimina mirosurile neplăcute, ci și pentru a aduce prospețime în casă. Cei care au ars frunze de dafin în dormitor au spus că aerul a început să fie mai ușor respirabil.

ADVERTISEMENT

Mai mult, oamenii au constatat că li s-au ameliorat durerile de cap. Totodată, specialiștii mai transmit că produsul este perfect în cazul răcelilor pentru că desfundă nasul. Acestea pot fi lăsate inclusiv pe rafturile dulapurilor preț de câteva zile.

În altă ordine de idei, Lidia Fecioru anunță că frunzele de dafin au rolul de a atrage norocul și bunăstarea materială. Cunoscutul bioenergoterapeut a dezvăluit în emisiunea Adevăruri ascunse ce trebuie făcut în acest sens.

ADVERTISEMENT

„Luăm trei frunze de dafin și le ungem, și pe o parte și pe alta, cu un pic de ulei de mandarin. Portocale, mandarine, lămâie, să fie citric. Și păstrăm una în portofel, dar o punem la lună nouă!

Una acasă, unde păstrezi bani; iar una la serviciu, în sertar!”, a declarat vedeta pentru Antena 3. Lidia Fecioru mai are și un alt sfat pentru a aduce bunăstarea materială în locuință tot cu ajutorul frunzelor de dafin.

„Sau se mai iau cele 4 frunze de dafin care se pun sub formă de cruce sub preșul de la ușă! În primul rând protejează de a intra energiile negative în casă! De multe ori, oamenii care vin cu rău, nici nu pot trece pragul!

Nu ajung să intre la tine în casă!”, a mai spus Lidia Fecioru în emisiunea în care este invitată permanentă, mai arată sursa menționată mai devreme. E foarte important ca frunzele de dafin să fie pregătite în timpul lunii noi.

ADVERTISEMENT
Tags: