Fotbal intern

Pleacă Florinel Coman de la FCSB? “M-a sunat cineva din Portugalia! O echipă foarte importantă”

09.08.2019 | 21:39
Pleaca Florinel Coman de la FCSB Ma sunat cineva din Portugalia O echipa foarte importanta

Pleacă Florinel Coman de la FCSB în următoarea perioadă? Marius Niculae, fostul atacant al celor de la Sporting Lisabona, a dezvăluit că a fost sunat de o persoană care lucrează pentru un club important din Portugalia și a fost întrebat în legătură cu atacantul care a participat cu echipa națională a României U21 la Campionatul European din Italia și San Marino.

Pleacă Florinel Coman de la FCSB la o echipă din Portugalia?

“Chiar m-a sunat cineva din Portugalia, îl urmăresc pe Florinel Coman, îl au sub lupă. E o echipă importantă, nu pot să dau nume. O echipă importantă, nu neapărat Sporting. Sunt mai multe echipe care îl urmăresc și mi-au cerut detalii despre Florinel Coman, cum este ca om, caracter. A făcut un campionat european foarte, foarte bun, la FCSB face diferența.

Mai are nevoie să mai pună puțină forță pe el, pentru că afară se cere, trebuie să ții la tăvăleală. Chiar a crescut foarte mult în ultimul timp și uite că a ajuns în atenția unor cluburi mari din Europa. Acum depinde numai de el dacă va continua așa și confirmă”, a spus Marius Niculae, fostul atacant al lui Sporting Lisabona, conform Telekom Sport.

Florinel Coman îi salută pe fanii FCSB-ului la finalul meciului cu Milsami Orhei din Europa League. Sursă foto: sportpictures.eu
Florinel Coman îi salută pe fanii FCSB-ului la finalul meciului cu Milsami Orhei din Europa League. Sursă foto: sportpictures.eu

Sporting Lisabona a oferit 8 milioane de euro pentru Florinel Coman

Gigi Becali a anunțat pe 4 iunie că a primit o ofertă în valoare de 8.000.000 de euro pentru a-l lăsa pe Florinel Coman să se transfere, dar latifundiarul din Pipera nu a dezvăluit numele clubului din Portugalia. FANATIK a anunțat pe 29 iulie că Sporting Lisabona este echipa care evoluează în Liga NOS care l-a urmărit pe “Mbappe de România” în ultima perioadă și care a oferit 8 milioane de euro.

Gigi Becali a refuzat oferta celor de la Sporting Lisabona și le-a transmis lusitanilor că e dispus să negocieze pentru transferul lui Florinel Coman doar dacă va primi minim 20 de milioane de euro. Pentru a-l cumpăra pe “Mbappe de România” de la FC Viitorul Constanța, patronul FCSB-ului a oferit 3 milioane de euro.