Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Pleacă și Lucas Alves de la Dinamo? Agentul său a venit la București pentru transfer. Ce clauză are brazilianul

Lucas Alves, căpitanul lui Dinamo, ar putea părăsi haita. Detalii de ultimă oră din Ștefan cel Mare. Ce se întâmplă cu stoperul brazilian.
30.01.2024 | 14:19
Pleaca si Lucas Alves de la Dinamo Agentul sau a venit la Bucuresti pentru transfer Ce clauza are brazilianul
Lucas Alves este evaluat la 300.000 de euro conform Transfermarkt. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Lucas Alves a devenit unul dintre cei mai importanți jucători ai lui Dinamo. După Lamine Ghezali, „câinii” l-ar putea pierde și pe fundaș central în vârstă de 31 de ani. Dezvăluiri la FANATIK SUPERLIGA.

Lucas Alves, la un pas de plecarea de la Dinamo: „Are clauză de reziliere 50.000 de euro”

Horia Ivanovici a dezvăluit că Dinamo este aproape să îl piardă și pe fundașul brazilian: „Informațiile Fanatik sunt că o să plece și Lucas Alves. Vedem despre ce e vorba. Probabil n-o fi fericit. Are ofertă, de-aia pleacă. Și mai e o problemă.

ADVERTISEMENT

Are și clauză mică din ce înțeleg. Din informațiile noastre ar avea tot 50.000 de euro. Îți dai seama, cum vii la Dinamo în condițiile astea. Lucas dacă pleacă o face pentru că are valoare și are ofertă să joace într-un campionat mai bun. Ar fi pierdere mare și o lovitură. E o veste foarte proastă”.

Andrei Vochin a fost destul de surprins de această veste: „Asta nu e o veste bună pentru Dinamo cred. Păi nu e căpitan de echipă? Asta înseamnă că are o ofertă foarte bună el. Că și salariul aici înțeleg că e unul dintre cele mai mari. Pentru mine nu e aceeași situație cu Ghezali”.

ADVERTISEMENT

Își pune însă speranțele în internaționalul nord-macedonean: „Suporterul dinamovist așteaptă acum ca Velkovski să se pună pe picioare din punct de vedere fizic, pentru că prezența lui pe teren, cu toate erorile pe care le-a făcut, mie mi s-a părut a fi un plus pentru Dinamo la meciul ăsta cu Rapid.

Și intuiesc că atunci când va fi bine pregătit fizic chiar va fi un fundaș central bun pentru campionatul României”, a mai spus analistul.

ADVERTISEMENT

Lucas Alves și-a adus impresarul la București: „Are o ofertă concretă”

Horia Ivanovici a venit cu noi detalii: „Informațiile sunt că Lucas Alves are ofertă concretă și agentul său FIFA, Jesus Otalauruci, a venit în România pentru a rezolva transferul. Deci sunt șanse să plece”. 

Brazilianul este fotbalistul cu cel mai mare salariu de la Dinamo. FANATIK a dezvăluit că Lucas Alves încasează lunar 12.000 de euro. Fundașul a evoluat în 15 meciuri în acest sezon și a ajuns la Dinamo pe 4 august 2023.

ADVERTISEMENT

El a fost convins să vină în România de către Rivaldinho și a semnat din postura de jucător liber de contract, după despărțirea de portughezii de la Portimonense.

Rapid player

ADVERTISEMENT