Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Salariile uluitoare pe care le primesc jucătorii lui Dinamo: „Câștigă 12.000 de euro pe lună!”

Salarii foarte mari la Dinamo în ciuda rezultatelor dezastruoase. Cine e jucătorul care încasează cei mai mulți bani, deși echipa e pe locul 15.
08.12.2023 | 21:00
Salariile uluitoare pe care le primesc jucatorii lui Dinamo Castiga 12000 de euro pe luna
12.000 de euro încasează lunar Quentin Bena la Dinamo. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

La Dinamo doar salariile mai aduc aminte de ceea ce a reprezentat clubul în fotbalul românesc. Robert Niță l-a „deconspirat” la FANATIK SUPERLIGA pe fundașul francez al „câinilor”, Lucas.

Salariu baban pentru unul dintre căpitanii lui Dinamo: „Sunt bani”

Robert Niță nu crede că în Ștefan cel Mare mai sunt probleme cu banii atât de grave: „La Dinamo sunt bani. Hai să terminăm cu asta că nu sunt. Fundașul ăla central pe care-l aduce Burcă și după două antrenamente îi dă și banderola de căpitan de echipă câștigă 12.000 pe lună. Lucas”.

ADVERTISEMENT

Fostul atacant e de părere că Dinamo poate găsi jucători mult mai buni la banii ăștia: „Nu poți să spui că la Dinamo e cam greu. Nu, nu e greu deloc. Că la 12.000 găsești jucători de valoare. Petrolul e pe locul 5 și nu au astfel de salarii și au restanțe de două luni. Deci uite că se poate.

Tot pe fondul ăsta, am promovat, trebuie să aducem jucători de valoare, trebuie să creștem un pic nivelul salarial. Și uite, aduc jucători la 12.000. Dumiter, jucătorul meciului cu Farul și nu e spectaculos, dar își face treaba la Voluntari: două goluri, pasă de gol, penalty.

ADVERTISEMENT

Vivi Răchită ar scoate oricând un jucător din lotul lui Dinamo și a declarat: „De ce să nu iei un junior să joci vârf cu el în locul lui Abdallah. Și îi dai 2.000 de euro”.

Ce salarii mai sunt la Dinamo

Jurnalistul Cristi Coste a dezvăluit că Gonzalo Gregorio încasează 8.000 de euro pe lună: „Și Denis Politic are tot 8.000 de euro. Dani Iglesias, Abdallah și Neluț Roșu au 7.000 de euro fiecare. Un buget de salarii undeva la 120.000 de euro”. 

ADVERTISEMENT

Ioan Andone pune presiune pe jucătorii lui Dinamo: „Cu banii ăștia trebuie să te salvezi de la retrogradare și de la anul să treci la pasul următor”.

Dinamo rămâne pe penultimul loc în SuperLiga, cu 10 puncte după 18 etape. „Câinii” au ajuns la 12 meciuri consecutive fără victorie. „Câinii” au cel mai slab atac din campionat cu 10 goluri și una dintre cele mai slabe defensive, cu 30 de goluri încasate.

ADVERTISEMENT

Nu rata nicio ediție FANATIK SUPERLIGA, luni, marți și vineri de la 10:30, LIVE EXCLUSIV pe FANATIK.RO. Emisiunea apare ÎN PREMIERĂ pe Facebook și YouTube de la 17:30.

Robert Niță a dezvăluit salariul uriaș al lui Quentin Bena de la Dinamo

ADVERTISEMENT