Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Pleacă Șut și Edjouma de la FCSB? Gigi Becali a făcut anunțul

Gigi Becali a vorbit despre posibila plecare de fotbaliști de la FCSB, lăsând să se înțeleagă că nu se grăbește și nu pare dispus să se despartă de jucători pentru orice preț.
04.08.2023 | 14:58
Pleaca Sut si Edjouma de la FCSB Gigi Becali a facut anuntul
Pleacă Șut și Edjouma de la FCSB? Gigi Becali a făcut anunțul
ADVERTISEMENT

FCSB a mai făcut un pas spre calificarea în grupele Conference League, însă va da piept cu danezii de la FC Nordsjælland. Chiar și așa, Gigi Becali e optimist și încrezător că jucătorii săi vor deveni tot mai valoroși, cu fiecare meci bifat în Europa, astfel că lui Adrian Șut i-a stabilit deja un preț de 5 milioane de euro.

Pleacă Șut și Edjouma de la FCSB? Gigi Becali a făcut anunțul

”La fotbal e ceva specific, are specificitatea lui, trebuie să iei în calcul toate. Trebuie să-l întrebi și pe Decebal, ăla de la Digi, ăla e foarte deștept, el știe. Să-l întrebăm și pe el, era cu Naum în emisiune, întrebi pe ei cum trebuie să facem managementul. La fotbal nu merge că gata, vânt, pa, trebuie să ai inteligența, mai mulți factori. De ai am ajuns locul 1, locul 2, 10 milioane, 15 milioane pe jucători, Liga Campionilor.

ADVERTISEMENT

De aia Dinamo praf, de aia Rapidul Praf, toți s-au dus, de aia CFR. Atunci depinde de mai mulți factori, de meciul cu danezii, de calificare, de campionat, de cât le mult le afectează la câștigarea campionatului, cum ajută banii ăia. Trebuie să iei decizia cea mai bună când o iei. Șut joacă la echipa națională, îl și folosesc, cer 5. Pot să iau, nu? Plus că nu prea poate fi înlocuit ceasornic, pare așa, dar vede bine. Cu Edjouma nu e problemă că nu-s bani mulți, nu putem să-l dăm când vor ei”, declarat Gigi Becali.

În urmă cu mai multe zile, Gigi Becali dezvăluia că speră în continuare să ia pe Octavian Popescu 50 de milioane de euro. Cât despre Florinel Coman, acesta are clauză de reziliere de 5 milioane de euro, însă momentan nicio echipă nu se înghesuie să-l achiziționeze pe fotbalist, lucru care-l bucură pe Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

”50, nu 15! De ce să nu fie, nu suntem și noi oameni românii? Dacă are unul calitate îl exploatezi la maximum. Am vândut eu ceva sub preț? Pe Man l-am vândut cu 11 milioane, l-am vândut cu 9 milioane jumate pe Chiricheș, a fost vândut cu 7 de Tottenham, eu vând mai bine ca Tottenham. Eu l-am vândut cu 9 jumate, ei cu 7, pe Tănase eu l-am vândut cu 3, ei l-am dat gratis, vând mai bine ca ei.

Gardoș, care e acolo la voi, am luat pe el 6 jumate, apoi a plecat unde? La Craiova. Vând mai bine ca ei? La început, atunci, am crezut că iau 50 de milioane cu ochii închiși. De ce? Apăruse ăla, de la Real Madrid. Nu Vinicius, are viteză zici că-i Rolls Royce. Ba nu, la Barcelona. Am zis că dacă pe ăla se vehiculau sumele, ăsta al meu e mai bun. Am zis ‘iau 50 de milioane pe el’.

ADVERTISEMENT

Îi trebuie mai multă bărbăție, eu cred că are copilăria, i-a rămas, e mofturos, nu, adică, dorește foarte mult, dar trebuie mai multă bărbăție, pragmatism, puțin mai multă viziune. Nu mă refer că n-are viziune, el trebuie tot timpul dacă ai poziție de pasă, două trei situații … De ce te învârți cu mingea, în loc să driblezi trei inși, dacă tu ai trei situații de pasă?

Când ai pasat, i-ai driblat pe ăia trei, că aia sunt lângă tine și l-ai eliberat pe coechipierul tău. Asta trebuie să explice un antrenor, să-i arate la meci ce a făcut, să ]i arate de 10 de ori faza, să nu mai faci așa. Fotbal știe, fotbal are în sânge”, declara Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA, într-un dialog cu Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA va fi în direct și exclusivitate în fiecare luni, marţi şi vineri, de la ora 10:30, doar pe homepage-ul site-ului FANATIK.RO. Cei care nu au văzut emisiunea o pot urmări în premieră de la ora 17:30 pe pe canalul de YouTube Fanatik, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial și pe pagina de Facebook Fanatik. Nu ratați nicio emisiune pentru că cele mai tari exclusivități le găsiți doar la FANATIK SUPERLIGA!

Pleacă Șut și Edjouma de la FCSB

ADVERTISEMENT
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de...
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de titlu de pe Arena Națională: „Luminița, Luminița”
Cîrstea, transfigurată: au apărut imaginile cu Sorana după momentul terifiant la care a...
Cîrstea, transfigurată: au apărut imaginile cu Sorana după momentul terifiant la care a asistat la Roma VIDEO
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
"Ce-i aia, frate? Face cerculeţe". Locuitorii unei comune de lângă Capitală, şocaţi de ce au văzut pe cer în miez de noapte
Fosta iubită a Prinţului Cristea a ieşit la plajă şi i-a înnebunit pe...
Fosta iubită a Prinţului Cristea a ieşit la plajă şi i-a înnebunit pe italieni: Incredibil de frumoasă!
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„Trădarea” anului în televiziune! Pleacă de la Pro TV, după 26 de ani...
„Trădarea” anului în televiziune! Pleacă de la Pro TV, după 26 de ani și se vehiculează că a semnat deja cu Antena 1
Angajări masive în Armată. Condițiile de concurs pentru cele 2.500 de posturi
Angajări masive în Armată. Condițiile de concurs pentru cele 2.500 de posturi
Un ciclon loveşte România. Roxana Bojariu, Elena Mateescu şi Florinela Georgescu anunţă urgie...
Un ciclon loveşte România. Roxana Bojariu, Elena Mateescu şi Florinela Georgescu anunţă urgie în următoarele zile
Imagini cu casa lui Mihai Neșu. A construit-o în 3 ani și arată...
Imagini cu casa lui Mihai Neșu. A construit-o în 3 ani și arată spectaculos. „Nu e ușor să fii mereu pe șantier”
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește...
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește într-o bucurie