Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Giani Kiriţă analizează transferul lui Chiricheş la FCSB: „Nu-i va fi ușor!”

Giani Kiriță a analizat la emisiunea Fanatik Superliga cu Horia Ivanovici transferul lui Vlad Chiricheș la FCSB, fiind de părere că fundașului îi va fi greu în prima ligă.
04.08.2023 | 10:08
Giani Kirita analizeaza transferul lui Chiriches la FCSB Nui va fi usor
Giani Kirita, analizează transferul lui Vlad Chiriches la FCSB. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Fostul fundaș este de părere că Vlad Chiricheș poate să aibă probleme în prima ligă, ținând cont de faptul că sunt mulți jucători tineri care vor să se afirme și vor încerca să îl dribleze sau să marcheze de lângă el.

Giani Kirita analizează transferul lui Vlad Chiriches la FCSB

Giani Kiriță a analizat transferul lui Vlad Chiricheș la FCSB, în cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, despre care spune că este un câștig, însă atrage atenția că nu îi va fi ușor în prima ligă din România.

ADVERTISEMENT

„Chiricheș e un jucător valoros, doar că el a avut sincope foarte mari. Acum să vină spre retragere la FCSB e un câștig. Dar să vedem dacă se va adapta la campionatul nostru, pentru că pare ușoară, dar nu e deloc.

Sunt jucători care vor să demonstreze, când joci împotriva lui Chiricheș vrei să dai gol din fața lui, vrei să-l driblezi, nu este ușor deloc”, a spus Giani Kiriță.

ADVERTISEMENT

Vlad Chiricheș a debutat pentru FCSB în meciul din campionat cu Oțelul Galați, scor 2-0, iar transferul său la FCSB a fost dezvăluit în exclusivitate de FANATIK.

„Va fi cu siguranță un șoc!”

„Nu îi va fi ușor absolut deloc. Nu îi va fi ușor și o să vedeți dacă FCSB o să înceapă să se împiedice, o să fie dificil. Dacă FCSB merge pe aceeași linie și câștigă meciuri îi va fi ușor, altfel îi va fi foarte greu.

ADVERTISEMENT

Dacă Gigi îl va scoate… când ai o carieră, când ești căpitanul echipei națională, când ai meciuri jucate în străinătate, nu va fi ușor de gestionat un astfel de moment. Va fi cu siguranță un șoc!”, a continuat Giani Kiriță.

„Să sperăm că nu va fi așa! Când joci bine ești locul 1, 2 și 3. Când nu joci un meci bine, ești dat afară, gata, nu mai merge, nu e bine”, a mai spus Giani Kiriță, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA, cea mai este bună emisiune de sport din România, este în direct și în exclusivitate în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul www.fanatik.ro. Pentru cei care nu pot să vadă în direct emisiunea FANATIK SUPERLIGA, aceasta va fi în premieră de la ora 17:30 pe canalul de Youtube Fanatik, dar și pe paginile de Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Giani Kirita, ANALIZA transferului lui Vlad Chiriches la FCSB

ADVERTISEMENT