Sport

Gigi Becali, prima reacție după FCSB – CSKA 1948 Sofia 3-2: „Nu am avut nicio emoție!”

Gigi Becali a amenințat că se duce la oi dacă FCSB va fi eliminată de CSKA 1948 Sofia. Bulgarii conduceau cu 2-1 în minutul 82. Reacție patronului vicecampioanei
04.08.2023 | 00:21
Gigi Becali prima reactie dupa FCSB  CSKA 1948 Sofia 32 Nu am avut nicio emotie
Gigi Becali, de neclintit după ce FCSB s-a calificat inextremis în dauna lui CSKA 1948 Sofia. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Gigi Becali nu s-a temut niciun secundă că FCSB nu va reuși calificarea în turul trei preliminar al UEFA Europa Conference League. Prima reacție după victoria chinuită cu bulgarii.

Gigi Becali, relaxat după FCSB – CSKA 1948 Sofia 3-2: „Au dat două goluri din întâmplare”

Gigi Becali nu a luat în serios meciul cu bulgarii, chiar dacă CSKA 1948 a condus cu 2-1„S-a întâmplat… Au dat două goluri din întâmplare. Nu am avut nicio emoție! Ce?”.

ADVERTISEMENT

Patronul vicecampioanei României e convins că jucătorii lui Elias Charalambous ar fi reușit oricum calificarea: „Se prelungea meciul și băteam în prelungiri!”, a spus Becali, conform gsp.ro.

FCSB va juca în turul trei preliminar cu vicecampioana Danemarcei, Nordsjaelland, iar meciul tur se va desfășura la București. Partida a fost devansată cu o zi, iar FCSB va juca nu mai puțin de trei meciuri în doar șase zile.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a spus că se retrage din fotbalul dacă FCSB pierde calificarea cu bulgarii: „Îmi văd de treabă”

Patronul FCSB a anunțat la FANATIK SUPERLIGA ce ar fi făcut dacă CSKA 1948 Sofia i-ar fi eliminat din Europa:„Un mic antrenament. Dacă am emoții când i-am bătut acolo și când i-am văzut cum sunt, atunci mă las de fotbal și-mi văd de treaba mea și mă apuc de oi.

Păi dacă ne bat bulgarii mă apuc de oi. Tot las și mă apuc de oi. Veniți și mă filmați pe câmp cum pasc oile. Băgați pe Tik Tok acum, dacă ne bat bulgarii mă las de fotbal și mă apuc de oi. Așa ar trebui, înțelegi?

ADVERTISEMENT

Prea mare diferența Horia, tu nu ai văzut că ei au scăpat singuri și nici măcar, când au văzut că rămâne singuri cu portarul a încremenit cu mingea la picior. Normal, vom juca cu cea mai bună echipă”.

Adrian Șut, discurs în asentimentul patronului după meci: „Știam că putem să marcăm”

Adrian Șut a avut un discurs în același registru la finalul meciului: „A fost o partidă dificilă, nu am câștigat acest meci din tur și trebuia să facem un meci bun. Orice meci e dificil în Europa. 

ADVERTISEMENT

Am făcut o repriză bună, a fost acea fază la primul gol și apoi au venit cu elan și au intrat în joc. A fost doar golul lor dintr-o fază fixă, l-am scăpat acolo.

Nu cred că ne-am temut, știam că putem să marcăm. A făcut un meci foarte bun, e un jucător cu experiență și e foarte important pentru noi


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 3,30 este cota pentru „X” la meciul FCSB – CFR Cluj

ADVERTISEMENT