Fotbal intern

Plecări în masă de la Gaz Metan! Edi Iordănescu: ”Vom pierde zece jucători”

16.06.2019 | 15:45
Plecari in masa de la Gaz Metan Edi Iordanescu Vom pierde zece jucatori

Antrenorul lui Gaz Metan Mediaș, Edi Iordănescu, a anunțat că vor fi plecări în masă în această vară de la formația ardeleană. Tehnicianul a precizat că nu regretă faptul că a refuzat oferta cerlor de la FCSB și și-a propus să ducă echipa în sezonul viitor în play-off și a anunțat că gruparea mediașeană urmează să iasă în următoarele săptămâni din insolvență.

Plecări în masă de la Gaz Metan

”Este chestie de săptămâni până ieşim din insolvenţă, sperăm să reconstruim echipa. Zece jucători vom pierde, ceea ce e o mare lovitură pentru mine. Mario Rondon şi Luis Aurelio au semnat cu CFR Cluj, ne-am bazat foarte mult pe ei. Caiado a primit ofertă peste posibilităţile noastre financiare şi probabil îl veţi vedea la Hermannstadt”, a declarat tehnicianul de la Gaz Metan Mediaș despre plecările în masă.

”Ivanov va pleca, Yazalde şi Buşu au terminat şi ei contractele. E posibil ca şi Fofana să primească o ofertă. Vorbim de vreo şase titulari, care au bifat majoritatea meciurilor, şi încă vreo patru care intrau pe parcurs. Jucători importanţi şi foarte importanţi pe care i-am pierdut. Trebuie să reconstruim, să ne mişcăm repede. N-avem foarte multe avantaje, nu putem plăti bani la semnătură, comisioane la agenţi cât timp suntem în insolvenţă, oraşul e mic, bani mulţi nu avem”, a spus Edi Iordănescu la Digi Sport Matinal.

Edward Iordănescu le dă indicații elevilor săi în meciul Dinamo – Gaz Metan Mediaș

”Nu regret că am refuzat FCSB”

”Putem reconstrui o echipă cel puţin la fel de competitivă şi să atacăm o poziţie de play-off. Eu pentru asta am rămas, pentru nimic altceva. Bineînţeles că ar fi fost o etapă importantă în cariera mea să merg la FCSB. Mai am un an de contract aici, ar fi însemnat anumite repercusiuni să întrerup contractul şi nu regret că am rămas”, a mai afirmat tehnicianul care astăzi a împlinit 41 de ani.

Gaz Metan Mediaș încearcă să iasă din insolvență în această vară, dar oficialii clubului se plâng de faptul că administratorul judiciar încearcă să falimenteze gruparea. FANATIK a intrat în posesia deciziei instanței prin care administratorul judiciar a fost înlocuit la cererea oficialilor echipei din Liga 1 Betano. De altfel, medieșenii vor avea peste trei zile înfățișare la Tribunalul din Sibiu unde se va judeca cererea de ieșire din insolvență. Între timp, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, primul transfer realizat de Edi Iordănescu pentru sezonul viitor este Sergiu Buș, adus din postura de jucător liber de contract.