News

Poliția Capitalei este în alertă. Un adolescent a dispărut de acasă de trei zile

Un copil de 15 ani a plecat de acasă de trei zile și nu se m ai știe nimic despre el. Polția Capitalei îl caută peste tot
23.01.2024 | 15:21
Politia Capitalei este in alerta Un adolescent a disparut de acasa de trei zile
Un copil de 15 ani este dat dispărut. Acesta este plecat de acasă de trei zile. Sursa foto: Poliția Capitalei
ADVERTISEMENT

Un copil de 15 ani din Capitală a plecat de acasă pe data de 20 ianuarie și de atunci nu s-a mai întors. Polițiștii îl caută peste tot pe adolescent și fac apel la oameni să semnaleze de îndată dacă îl văd pe acesta.

Minor dispărut de trei zile

Băiatul a plecat din apartamentul unde locuia cu părinţii și nu a mai revenit acasă, iar familia sa trece acum prin cele mai grele momente. Ultima dată a fost văzut în dimineața zilei de 20 ianuarie.

ADVERTISEMENT

„La data de 23 ianuarie 2024, Poliţia Capitalei a fost sesizată cu privire la dispariția unui minor care, în cursul dimineții de 20 ianuarie 2024, a plecat de la adresa de domiciliu din Sectorul 3 și nu a mai revenit până în prezent.”, transmite poliţia.

Copilul dispărut se numește Berar Jakob Marian și are 15 ani. El a plecat de la adresa unde locuia în Sectorul 3 și nu a mai revenit. Când a plecat de la domiciliu purta haine de culoare neagră. Acesta poate fi identificat prin următoarele date:

ADVERTISEMENT

•  Înălţime: 1,80 m, greutate 60 kg, constituție slabă, ten deschis, față ovală, ochi verzi, păr șaten.

•  La data dispariției purta: geacă neagră, pantaloni negri, pantofi sport negri.

„La nivelul Poliției Române, au fost demarate procedurile de depistare a minorului în cauză, acesta fiind dat în urmărire la nivel național. Cei care l-au văzut sau pot oferi detalii sunt rugaţi să anunţe Poliţia Capitalei, apelând numărul unic de urgenţă 112.”, a transmis Poliția Capitalei.

ADVERTISEMENT

Copil de 15 ani dispărut recent în Dâmbovița

Tot un adolescent de 15 ani a dispărut zilele trecute şi în Dâmboviţa. Dispariția acestuia a fost semnalată poliției chiar de către sora sa. El a fost văzut ultima dată pe data de 17 ianuarie și nu s-a mai întors acasă.

Polițiștii dâmbovițeni fac apel la populație să sune imediat la numărul de urgență 112 dacă l-au văzut sau găsit pe copil. El poate fi identificat după următoarele criterii: 1,72 m înălțime, 80 de kilograme greutate, ochi albaștri, păr blond, față rotundă.

ADVERTISEMENT

Când a părăsit casa era îmbrăcat cu o geacă de denim de culoare maro, aavea un hanorac cu glugă de culoare neagru cu alb, pantaloni de trening de culoare închisă și încălțări de culoare albastru cu roșu.

 

ADVERTISEMENT