News

Noi detalii despre cazul Andreei Rabciuc, românca dispărută în Italia. Mama tinerei crede că scheletul descoperit la fermă este al fiicei sale: „Nu mai am nicio speranţă”

Reacția cutremurătoare a mamei Andreei Rabciuc, românca dispărută de doi ani în Italia. Femeia nu mai are nicio speranță.
22.01.2024 | 22:50
Noi detalii despre cazul Andreei Rabciuc romanca disparuta in Italia Mama tinerei crede ca scheletul descoperit la ferma este al fiicei sale Nu mai am nicio speranta
Noi detalii despre cazul Andreei Rabciuc. colaj Fanatik/ Foto Colaj Ancona Today/Facebook
ADVERTISEMENT

Cazul Andreei Rabciuc pare să pare să se elucideze încetul cu încetul, după ce anchetatorii au găsit un schelet la o fermă din Italia, aflată în apropiere de locul dispariției româncei, în Castelplanio. De altfel, mama campioanei la tir crede că resturile umane sunt ale fiicei sale.

Cazul Andreei Rabciuc. Ce spune mama tinerei după descoperirea de la ferma din Italia

Tânăra a fost căutată vreme de aproape doi ani, ultima dată fiind văzută în provincia Ancona pe 12 martie 2022. În seara dinaintea dispariției, Andreea a fost la o petrecere alături de iubitul ei, italianul Simone Gresti.

ADVERTISEMENT

Martorii spun că cei doi s-au certat în noaptea respectivă. Singurul suspect în acest caz este chiar iubitul româncei, care susține că este nevinovat. El este anchetat pentru omucidere, dar spune că nu are nicio legătură cu dispariția fetei.

Simone Gresti susține că a văzut-o când a plecat singură de la petrecere, dar de atunci nu a mai aflat nimic de ea. Cei mai afectați de această poveste, care a șocat întreaga regiune din Italia, sunt părinții fostei campioane la tir.

ADVERTISEMENT

Până de curând, Georgeta Croceanu, mama Andreei, a sperat că fata ei este în viață. Acun, femeie mărturisește că nu mai are nicio speranță. Ea a declarat pentru presa din Italia că în acești doi ani groaznici, și-a dorit să primească un mesaj sau un telefon de la fiica ei și să îi spună că este în viață.

„M-am rugat atât mult să îmi trimită fiica mea un mesaj. Să îmi spună că este undeva şi că nu poate să se întoarcă la mine… Măcar să o fi ştiut în viaţă. Acum, nu mai am nicio speranţă”, a mărturisit mama Andreei pentru Ancona Today.

ADVERTISEMENT

Ferma nu era locuită. iar accesul în camera respectivă nu se putea face din exterior

Anchetatorii cred că rămășițele umane ar putea fi ale Andreei, hainele și încălțările găsite la fața locului fiind similare cu cele pe care fata le purta la momentul dispariției. Autopsia va stabili dacă, într-adevăr, fragmentele osoase sunt ale Andreei.

Dacă această ipoteză se confirmă, oamenii legii trebuie să afle dacă Andreea a murit la ferma respectivă sau dacă cadavrul ei a fost adus aici ulterior. Situația este cu atât mai complicată, având în vedere că zona cu pricina a fost verificată la câteva zile de la dispariție.

ADVERTISEMENT

Însă, la vremea repectivă, anchetatorii nu au găsit niciun indiciu. Proprietarul spune că ferma nu era locuită și nu mai verificase locul de multă vreme. Totodată, în camera în care au fost găsite rămășițele nu se poate intra din exterior.

ADVERTISEMENT