News

Polițist, acroșat în timp ce făcea cercetări la locul unui accident. Urmărire ca în filme pe străzile din Arad

Un polițist arădean, acroșat de o mașină în timp ce cerceta un accident. A urmat o urmărire cu manevre de blocare prin centrul orașlui
07.11.2023 | 17:57
Politist acrosat in timp ce facea cercetari la locul unui accident Urmarire ca in filme pe strazile din Arad
Șoferul a fost prins după o urmărire prin centrul Aradului Sursa foto: Arad Online
ADVERTISEMENT

Un polițist din Arad a ajuns la spital după ce a fost acroșat de un șofer care a refuzat să se conformeze indicațiilor oamenilor legii. Polițistul efectua cercetarea la fața locului în urma unui accident.

Polițist, acroșat în timp ce făcea cercetări la locul unui accident

După incidentul petrecut marți, în jurul orei 15:00, mai multe maşini de poliţie au pornit în urmărirea unui autoturism marca Dacia Logan. La intersecţia străzii Crişan cu Bulevardul Revoluţiei, Loganul a fost oprit forţat de oamenii legii, iar şoferul luat pe sus.

ADVERTISEMENT

Una dintre maşinile de poliţie a trebuit să taie calea Loganului pentru ca şoferul să oprească. Inspectoratul de Poliție Județean Arad  a transmis o informare legată de incident.

”În ziua de 7 noiembrie, în jurul orei 14:40, un echipaj al Biroului Poliției Rutiere efectua cercetarea locului faptei la un eveniment rutier care avusese loc cu puțin timp înainte, la intersecția străzilor G-ral Vasile Milea și Nicolae Grigorescu, din Arad.

ADVERTISEMENT

Un autoturism a oprit în dreptul unuia dintre agenții de poliție, care i-a făcut semn conducătorului auto să-și continue deplasarea cu viteză redusă.

Când a ajuns în dreptul celui de-al doilea agent de poliție, autoturismul l-ar fi acroșat, după care și-a continuat deplasarea.

ADVERTISEMENT

Polițiștii au pornit în urmărirea autoturismului, care a fost oprit la intersecția Bd. Revoluției cu str. Crișan, cu sprijinul unui echipaj de ordine publică și luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

Bărbatul a fost încătușat și condus la sediul poliției rutiere, pentru a fi testat pentru consum de alcool și substanțe psihoactive, precum și pentru audieri.

ADVERTISEMENT

Polițistul acroșat s-a deplasat la UPU, pentru evaluarea stării sale și acordarea de îngrijiri medicale. În urma cercetărilor, urmează a fi realizată încadrarea juridică a faptei și luarea măsurilor de urmare”, a informat Claudia Iuga, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Arad, citată de Arad Online.

ADVERTISEMENT