News

Un polițist din Timișoara, bătut de un interlop în fața colegilor. Prima reacție a ministrului afacerilor interne. Update

Imagini tulburătoare au fost suprinse de camerele de supraveghere dintr-un mall din Timișoara. Un polițist a fost bătut de un interlop chiar în fața colegilor săi, care priveau nepăsători. Agresorul, reținut 30 de zile.
08.02.2022 | 17:56
Un politist din Timisoara batut de un interlop in fata colegilor Prima reactie a ministrului afacerilor interne Update
Un bărbat care a agresat un polițist din Timișoara a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. sursă foto: pexels.com
ADVERTISEMENT
09-02-2022
16:31

Lucian Bode a rămas siderat după imaginile de la Timișoara

În cadrul unei conferințe de presă susținute miercuri, la Constanța, ministrul afacerilor interne a comentat imaginile care au făcut ocolul României. ”Am văzut şi eu. O situaţie tristă pentru colegul nostru, pentru poliţist. Aşa cum ştiţi, acel derbedeu este în arest şi sper să înfunde puşcăria, aşa cum merită”, a declarat Lucian Bode.

08-02-2022
15:57

Interlopul din Timișoara care a bătut un polițist, arestat preventiv 30 de zile

Bărbatul care a bătut un polițist în Timișoara, un cunoscut în lumea interlopă a fost arestat preventiv.

IPJ Timiş a explicat și lipsa de reacția a colegilor polițistului. Astfel, deşi la momentul respectiv se aflau în preajmă şi alţi poliţişti, aceştia nu au reacţionat imediat, astfel încât conflictul să escaladeze, însă, ulterior, atacatorul a fost imobilizat, în aceeași zonă.

”Având in vedere diversele opinii apărute în spaţiul public cu privire la o posibilă lipsă de reacţie a poliţiştilor, facem următoarele precizări: Nu se poate lua în discuţie o lipsă de reacţie, ci o corectă evaluare a situaţiei de fapt, astfel încât conflictul să nu escaladeze şi să nu survină rănirea altor persoane.

Esenţial de precizat este că bărbatul a fost imobilizat la faţa locului de către ceilalţi poliţişti, care se aflau în misiune”, a transmis, marţi, IPJ Timiş, conform News.ro.

INterlopul a fost reţinut pentru 24 de ore, apoi a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Un polițist a fost luat la bătaie de un interlop în incinta unui centru comercial. Mai puțin obișnuit a fost faptul că, deși era înconjurat de mai mulți oameni ai legii, niciunul nu a intervenit să îl apere, ci stăteau și priveau nepăsători.

Polițist din Timișoara, bătut de un interlop chiar în fața colegilor săi, care priveau nepăsători

Scena bătăii primite de un polițist, precum și lipsa de reacție a colegilor săi a fost surprinsă de camerele de supraveghere din incinta centrului comercial unde a avut loc incidentul. Potrivit imaginilor video, întreaga întâmplare s-a desfășurat în parcarea unui mall din Timișoara.

ADVERTISEMENT

Omul legii împreună cu colegii săi verificau dacă sunt respectate măsurile de prevenire a infecției cu virusul SARS-CoV-2.

La un moment dat, aceștia au fost martorii unei altercații între doi bărbați și au intervenit pentru a aplana conflictul. Acest lucru l-a înfuriat pe unul dintre indivizi, care a început să îl lovească puternic cu pumnul pe unul dintre polițiști.

ADVERTISEMENT

Tulburător este și faptul că oamenii legii prezenți la fața locului nu au schițat nicio reacție, privind parcă nepăsători cum colegul lor este luat la bătaie. După ce și-au revenit din șoc, polițiștii l-au încătușat pe bătăușul în vârstă de 41 de ani.

Agresorul este acum cercetat într-un dosar deschis pentru loviri şi alte violenţe, ultraj şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

ADVERTISEMENT

Potrivit Observator, bărbatul care l-a lovit pe agentul de poliție este un cunoscut interlop din oraş, care ar mai fi avut probleme cu legea. Acesta a fost cercetat de DIICOT pentru consum de droguri.

Un elev, la un pas să fie spulberat pe trecerea de pietoni, sub ochii unui polițist local

Nu e prima oară când poate fi observată lipsa de reacție a oamenilor legii.

Cu mai mult de o săptămână în urmă, un elev a fost la un pas să fie spulberat pe trecerea de pietoni, chiar sub ochii unui polițist local.

ADVERTISEMENT

Incidentul petrecut în data de 28 ianuarie, în Baia Mare, putea să se transforme ușor într-o tragedie.

Și în acel caz, polițistul nu a avut vreo reacție. Acesta nu s-a gândit să rețină numărul de înmatriculare al șoferului vitezoman, care și-a continuat drumul ca și când nu s-ar fi întâmplat nimic.

ADVERTISEMENT