News

Polițist din județul Sibiu ieșit la un control în trafic, lovit de un șofer beat

Un polițist din județul Sibiu ieșit sâmbătă seara la un control în trafic a fost lovit de un șofer beat. Agentul a ajuns la spital.
20.04.2024 | 21:46
Politist din judetul Sibiu iesit la un control in trafic lovit de un sofer beat
Polițist de la rutieră din Sibiu, lovit de un șofer beat. Agentul a ajuns la spital. Sursa foto: Turnul Sfatului
ADVERTISEMENT

Incident care putea avea urmări grave produs în județul Sibiu, acolo unde un polițist ieșit să dirijeze traficul a fost lovit de un șofer beat. Ce alcoolemie avea cetățeanul și care este starea agentului.

Polițist de la rutieră din Sibiu, lovit de un șofer beat. Agentul a ajuns la spital

Evenimentul rutier din centrul țării a fost consemnat în localitatea sibiană Șura Mică. Aici, un polițist, aflat în timpul activităților de control în trafic, a fost lovit la picior de către conducătorul unui autoturism.

ADVERTISEMENT

După un control amănunțit, s-a constatat că bărbatul responsabil de accident băuse bine înainte de a se urca la volan. El a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a arătat o valoare de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat, scrie Turnul Sfatului.

În momentul în care a fost acroșat de șoferul băut, polițistul se afla în timpul serviciului. El efectua un control în trafic. Agentul ar fi fost rănit ușor, urmând să efectueze un control medical la spital.

ADVERTISEMENT

Accident grav și în Timișoara. Doi pietoni au ajuns la spital, după ce o mașină a ajuns pe trotuar

Ziua de sâmbătă a adus mai multe accidente rutiere grave în România. Două mașini s-au ciocnit violent în municipiul Timișoara. În urma coliziunii, unul dintre vehicule a fost aruncat pe trotuar. Din păcate, aici erau doi pietoni.

E vorba de doi tineri de 27, respectiv 28 de ani. În zona impactului au ajuns mai multe echipaje de poliție, dar și ambulanțe. Tinerii au fost evaluați la fața locului, după care au ajuns la spital pentru îngrijiri medicale suplimentare.

ADVERTISEMENT

”Un bărbat, în vârstă de 40 de ani, a condus un autoturism pe strada Liniștei, iar la intersecție cu Calea Sever Bocu a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie, în vârstă de 60 de ani.

În urma impactului, autoturismul condus de femeie, a fost proiectat pe trotuar și a acroșat 2 pietoni. Cei doi pietoni au fost răniți și transportați la spital”, transmite IPJ Timiș.

ADVERTISEMENT

După acest accident soldat cu victime, polițiștii din vestul țării au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

ADVERTISEMENT