Sport

EXCLUSIV / Gică POPESCU, distrus! Ce lovitură cruntă a primit

Cei opt condamnaţi în “Dosarul Transferurilor” sînt cu moralul la pămînt. Pentru al doilea an consecutiv, George Copos, Cristi Borcea, Victor Becali, Giovani Becali, Gică Popescu, Mihai...
07.04.2015 | 15:02
EXCLUSIV  Gica POPESCU distrus Ce lovitura crunta a primit

Cei opt condamnaţi în “Dosarul Transferurilor” sînt cu moralul la pămînt. Pentru al doilea an consecutiv, George Copos, Cristi Borcea, Victor Becali, Giovani Becali, Gică Popescu, Mihai Stoica, Jean Pădureanu şi Gigi Neţoiu se văd nevoiţi să petreacă Sfintele Sărbători de Paşte în spatele gratiilor. Departe de familie şi de cei dragi. “Aceste zile nu au deloc o însemnătate specială pentru ei. Vorbesc la telefon cu rudele, dar suferinţa creşte şi mai mult în acele momente. De Crăciun şi de Paşte cei opt nu mai sînt oameni. Este şi normal!”, a povestit, pentru FANATIK.RO, o sursă din anturajul fraţilor Becali.

I-au refuzat o permisie de 24 de ore!

Cel mai afectat în aceste zile este Gică Popescu, care a primit o lovitură cruntă zilele trecute. Conform surselor FANATIK.RO, fostul căpitan al echipei naţionale a solicitat o permisie de o zi de la conducerea Penitenciarului Jilava, însă a fost refuzat. Deşi a scăpat de regimul închis de detenţie şi îşi continuă pedeapsă într-unul semideschis, “Baciul” nu poate fi eliberat pentru 24 de ore decît în cazuri de forţă majoră, cum s-a întîmplat cînd i-a murit tatăl. “Gică spera că va găsi înţelegere şi datorită comportamentului avut după gratii va găsi înţelegere. Vestea că va petrece al doilea Paşte consecutiv după gratii, nu alături de familie, l-a devastat”, a povestit, pentru FANATIK.RO, un apropiat al lui Popescu.

Primul Paşte fără Costică Popescu

Gică Popescu şi-ar fi dorit să fie eliberat pentru a fi alături de soţie şi copii, dar şi de mama sa, care a rămas singură după decesul soţului. “Este primul Paşte pe care doamna Popescu îl petrece fără bărbatul ei. Iar prezenţa fiului ar fi ajutat-o enorm să treacă peste acest moment. Gică ştie acest lucru, iar faptul că nu a fost lăsat în permisie l-a doborît. Cu lacrimi în ochi, i-a explicat mamei sale situaţia, dar aceasta este, la rîndul ei, extrem de afectată de decizia penitenciarului de a nu-i lăsa fiul liber măcar pentru o zi”, a povestit sursa FANATIK.RO. Constantin Popescu a decedat pe 13 mai 2014 în urma unui infarct, iar fostul căpitan al echipei naţionale a primit o permisie de o zi pentru a-şi conduce părintele pe ultimul drum.

Jumătate nu au primit permisii

Interesant este faptul că doar patru din cei opt condamnaţi în “Dosarul Transferurilor” au primit permisii din partea conducerii penitenciarelor unde îşi ispăşesc pedepsele. “Victor Becali şi Neţoiu au ieşit în mai multe rînduri, în timp ce Borcea şi Gică Popescu o singură dată. Restul nu au avut, pînă în prezent, această posibilitate”, au povestit sursele FANATIK.RO. Cu excepţia fostului căpitan al echipei naţionale, ceilalţi trei au reuşit în scop recreativ. De altfel, Neţoiu a încins o super-petrecere într-una dintre permisii, la care au fost prezenţi prietenii apropiaţi şi familia.

3 ani, o lună şi zece zile este sentinţa primită de Gică Popescu în “Dosarul Transferurilor”

STEAUA. INTERZIS! Atacantul favorit al lui Gigi costă 3.000.000 €

Transferul ANULUI! Primul jucător ROM N ce SEMNEAZĂ cu Arsenal

STEAUA. Rămîne în Ghencea? “Am negociat cu Argăseală” Ce-au decis

Scandal MONSTRU! Adi Mutu s-a BĂTUT în restaurant! Vezi cu cine

VIDEO / ŞTIREA MOMENTULUI! Gigi Becali A PLECAT din ţară!