Life

Post Malone s-a prăbușit pe scenă în timpul unui concert. Rapperul a avut nevoie de intervenția medicilor 

Post Malone s-a prăbușit pe scenă în timpul unui concert în Saint Louis. Rapperul a avut nevoie de intervenția medicilor.
19.09.2022 | 08:33
Post Malone sa prabusit pe scena in timpul unui concert Rapperul a avut nevoie de interventia medicilor
Rapperul Post Malone a căzut pe scenă în timpul concertului. Sursa foto: Instagram, Twitter/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Rapperul Post Malone s-a prăbușit pe scenă în timp ce susținea un concert și a fost nevoie ca medicii să intervină pentru a-i acorda îngrijirile necesare.

Post Malone s-a prăbușit pe scenă în timpul unui concert

Cântărețul a susținut un concert sâmbătă seară în Saint Louis. Incidentul a avut loc atunci când se afla la jumătatea spectacolului și interpreta piesa “Circles”.

ADVERTISEMENT

La un moment dat, Post Malone a coborât pe o platformă care avea o gaură neacoperită, pe care o folosea pentru a-și coborî chitara, potrivit TMZ.

Austin Richard Post, pe numele său real, a făcut un pas în gaură și s-a prăbușit pe scenă, după care s-a rostogolit din cauza durerii.

ADVERTISEMENT

Un martor a declarat, pentru publicația citată mai sus, că piciorul îi tremura “necontrolat” artistului.

După ce medicii au venit pe scenă, cântărețul le-a transmis fanilor să aștepte câteva minute pentru a-și reveni, însă cei prezenți la concert s-au temut că acesta nu se va mai întoarce deloc.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă, Post Malone a revenit pe scenă după 15 minute. A reușit să-și susțină concertul până la capăt, în ciuda faptului că era vizibil rănit.

Artistul le-a mulțumit fanilor pentru că l-au așteptat și le-a cerut scuze pentru incident. După finalul concertului, Post Malone chiar a oferit câteva autografe.

ADVERTISEMENT

Ulterior, solistul și-a asigurat fanii că se simte bine și le-a explicat motivul pentru care a căzut în acest fel. Din fericire, turneul va continua după acest incident.

Post Malone a devenit tată în luna iunie

În iunie 2022, Post Malone și-a anunțat fanii că a devenit tată de fată. Cântărețul a dat vestea cea mare în cadrul unui interviu, menționând că este logodit cu femeia care a adus pe lume copilul lor.

Rapperul este foarte discret în legătură cu viața sa personală și nu a oferit detalii despre relația cu femeia iubită.

În legătură cu fetița lui, artistul a spus că o va lăsa să ia propriile decizii atunci când va crește.

Cu o lună înainte să anunțe că a devenit tată, Post Malone a dezvăluit că iubita lui așteaptă un copil.

“Sunt entuziasmat pentru acest nou capitol din viața mea. Sunt mai fericit decât am fost vreodată și am fost trist de când mă știu.

Este timpul să am grijă de mine, de familia mea și de prietenii mei și să oferim cât mai multă iubire în fiecare zi.”, spunea cântărețul în urmă cu câteva luni.

ADVERTISEMENT
Tags: