News

Povestea cutremurătoare a Loredanei, o tânără din Sibiu. A fost găsită fără viață, în Elveția

Loredana, o tânără din Sibiu, a fost găsită fără viață. Fata se afla în Elveția, acolo unde a locuit în ultima perioadă.
14.02.2024 | 12:42
Povestea cutremuratoare a Loredanei o tanara din Sibiu A fost gasita fara viata in Elvetia
Loredana, o tânără din Sibiu, a fost găsită fără viață. colaj Fanatik/ Foto Ora de Sibiu
ADVERTISEMENT

Loredana, o tânără din Sibiu, a fost găsită fără viață, în Elveția, acolo unde locuia de aproximativ un an. Dispariția fulgerătoare a fetei a șocat familia și prietenii, care nu știau că Loredana se confruntă cu o problemă gravă.

O tânără din Sibiu a fost găsită fără viață

Trupul neînsuflețit al Loredanei a fost descoperit, în luna ianuarie 2024, într-un imobil din Geneva. Se mutase aici după ce vreme de câțiva ani a locuit și în Londra, potrivit publicației Ora de Sibiu.

ADVERTISEMENT

Tânăra era de negăsit de câteva zile. Astfel că familia a alertat autoritățile din Elveția. Ajunși la apartamentul în care locuia, polițiștii au găsit-o pe Loredana fără suflare. Tânăra s-ar fi spânzurat.

Potrivit surselor citate de Ora de Sibiu, Loredana suferea din cauza unei depresii. Deși pe rețelele de socializare publica fotografii în care părea fericită și dădea de înțeles că are tot ce și-ar putea dori, în spatele imaginilor se ascundea suferința ei.

ADVERTISEMENT

În apartamentul Loredanei a fost găsit un jurnal personal în care aceasta își scria gândurile. Anchetatorii îl analizează și continuă cercetările, pentru a afla dacă, într-adevăr, fata s-a sinucis.

Motivul pentru care Loredana a decis să își pună capăt zilelor nu este cunoscut până la acest moment. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost repatriat. Ea a fost înmormântată, recent, în municipiul Sibiu.

ADVERTISEMENT

Trupul neînsuflețit al unei tinere din Cluj, descoperit într-o pădure

Un caz similar a avut loc tot în luna ianuarie, în Cluj. O tânără de 26 de ani a fost găsită moartă într-o pădure din localitatea Gârbău. Sorina Borodi a fost dată dispărută de familie pe 23 ianuarie.

Ea a plecat de la locuința sa din municipiul Cluj-Napoca și a luat un tren spre Oradea. Însă a decis să coboare în comuna Gârbău. A mers în pădure, iar aici s-a sinucis. Oamenii legii ar fi găsit lângă ea mai multe pastile. Se pare că Sorina se afla în depresie, după ce părinții ei au divorțat, potrivit Observator.

ADVERTISEMENT

Depresia sau tulburarea depresivă este una dintre cele mai întâlnite afecțiuni psihice. Persoanele care se confruntă cu această problemă au schimbări în starea de spirit și întâmpină sentimente de tristețe, pesimism și pierderea interesului pentru orice tip de activitate.

ADVERTISEMENT