News

Povestea tragică din spatele imaginii de pe această piatră de mormânt, în care o mamă își sărută bebelușul

O mamă care și-a pierdut copilul nou-născut, după ce, în timpul sarcinii a fost împușcată în burtă, a murit ”pe neașteptate” câteva luni mai târziu.
11.03.2023 | 17:30
Povestea tragica din spatele imaginii de pe aceasta piatra de mormant in care o mama isi saruta bebelusul
Desire' Renee Guardiola a murit câteva luni mai târziu după ce fiica ei s-a stins din viață / Sursă foto: Mirror.co.uk
ADVERTISEMENT

O piatră de mormânt, pe care este inscripționat un desen cu o mamă care își sărută pruncul, ascunde o poveste extrem de emoționantă. Este vorba despre o femeie care nu a putut trăi fără copilul ei nou-născut, decedat din cauza unei răni prin împușcare.

Mama însărcinată, împușcată în timpul unui jaf armat

Povestea începe în septembrie 2019, cu un jaf armat care a avut loc în Austin, Texas. Hoții au pătruns într-un apartament unde credeau că vor găsi droguri și bani. Pentru că nu s-au ales cu nimic, la plecare, aceștia au împușcat-o pe femeie, Desire Renee Guardiola, 23 de ani, în zona abdomenului. De asemenea, iubitul femeii a fost rănit.

ADVERTISEMENT

Până la urmă, victimele au reușit să sune la 911, iar cei doi au ajuns la spital. În acel moment, femeia era însărcinată în 34 de săptămâni, iar medicii au fost nevoiți să apeleze la o cezariană, pentru a salva viața micuțului.

Fetița s-a născut și a primit numele de Emery Skye. Micuța nu a supraviețuit decât opt săptămâni, după care a decedat în brațele părinților săi.

ADVERTISEMENT

Piatra funerară, comandată cu cinci săptămâni înainte de atac

Desire nu a putut trece peste acest moment și a murit pe 23 iunie 2020, la doar câteva luni după decesul fiicei sale. Potrivit anunțului mortuar, decesul s-a petrecut ”pe neașteptate”.

Femeia de 23 de ani și fiica ei își fac somnul de veci la un cimitir din Texas, având la căpătâi o piatră funerară care are desenată imaginea stilizată a unei mame care-și strânge la piept bebelușul.

ADVERTISEMENT

Potrivit publicației britanice Mirror, Desiree comandase piatra funerară cu doar cinci săptămâni înainte de atacul armat și specificase ca lângă numele ei să fie trecut și cel al fetiței, pentru a fi sigură că vor fi împreună și după moarte.

Ce spunea mama fetiței, după moartea acesteia

”După ce am aflat că sunt însărcinată, m-am întrebat mereu ce va ajunge copilul meu, dacă va fi sănătoasă și m-am rugat să-i pot oferi o viață minunată.

ADVERTISEMENT

Am avut o prietenă apropiată care și-a pierdut un copil și am avut mereu în cap ideea că dacă aș rămâne fără Emery, o parte din mine ar muri și aș fi, pur și simplu, pierdută. (…) Ea a fost puterea și motivația mea și încă mai este”, a povestit Desire, la scurtă vreme după moartea fiicei ei.

ADVERTISEMENT
Tags: