Fotbal international

Poza de peste 3 milioane de like-uri! Cristiano Ronaldo s-a fotografiat într-o ipostază incendiară. VIDEO

31.03.2019 | 10:12
Poza de peste 3 milioane de likeuri Cristiano Ronaldo sa fotografiat intro ipostaza incendiara VIDEO

Cristiano Ronaldo face tot posibilul să se recupereze pentru meciul pe care Juventus Torino îl va juca împotriva lui Ajax Amsterdam în UEFA Champions League, iar lusitanul a postat o poză pe Instagram care a adunat mai mult de 3 milioane de like-uri.

Cristiano Ronaldo și poza care a adunat peste 3 milioane de like-uri

Starul lui Juventus Torino s-a accidentat în partida disputată de echipa națională a Portigaliei cu Serbia, scor 1-1, și a fost schimbat după 30 de minute petrecute pe teren. Cristiano Ronaldo face tot posibilul să se recupereze până la partida cu Ajax Amsterdam din UEFA Champions League, iar acesta s-a fotografiat într-o ipostază incendiară.

Cristiano Ronaldo a declarat că are încredere că își va reveni până la meciul tur cu Ajax Amsterdam și muncește din greu ca să fie 100% pregătit. Astfel, acesta a postat un clip pe contul său de Instagram și le-a transmis fanilor săi că muncește din greu pentru a se recupera la bazinul de înot. VEZI FOTO ÎN GALERIA DE MAI SUS!

https://www.instagram.com/p/BvovkNOAghp/

3,8 milioane de like-uri a adunat fotografia lui Cristiano Ronaldo în 7 ore

Apoi, Cristiano Ronaldo le-a făcut o surpriză uriașă susținătoarelor lui. Acesta a postat o imagine în care este doar în lenjerie și arată forma sa fizică impresionantă. Fotografia urcată de lusitan pe site-urile sale de socializare a adunat în primele 7 ore mai bine de 3,8 milioane de like-uri.

Meciul tur dintre Ajax Amsterdam și Juventus Torino din sferturile de finală ale UEFA Champions League are loc miercuri, 10 aprilie, de la ora 22.00. Returul se joacă în Italia, pe 16 aprilie, tot de la ora 22.00.