Sport

Premier League, etapa a 4-a. Arsenal – Manchester United, final dramatic. Cum arată clasamentul

Vezi aici în format live stream Arsenal - Manchester United, Liverpool - Aston Villa, Brighton - Newcastle precum și alte partide din etapa a 4-a din Premier League.
03.09.2023 | 18:58
Premier League etapa a 4a Arsenal  Manchester United final dramatic Cum arata clasamentul
ADVERTISEMENT
03-09-2023
15:00

Arsenal - Manchester United 3-1 (Odegaard 28, Rice 90+6, Jesus 90+11 / Rashford 27)

Vezi aici cele mai importante faze

Clasament Premier League. Sursă foto: Flashscore.ro

Min. 90+11 – GOOOL Arsenal!!! Jesus înscrie pe contraatac și asigură punctele pentru Arsenal.

Min. 90+6 – GOOOL Arsenal!!! Declan Rice preia în careul lui United după un corner și înscrie cu un șut din voleu la care Onana putea face mai mult.

Min. 88: Garnacho înscrie pentru United, dar reușita este anulată pentru ofsaid.

Min. 28 – GOOOL Arsenal!!! Fază superbă a ”tunarilor”, Martinelli întoarce balonul pentru Odegard și norvegianul șutează fără speranțe pentru Onana.

Min. 27 – GOOOL Manchester United!!! Eriksen recuperează un balon în jumătatea proprie, îl pune în cursă pe Rashford și acesta în învinge pe Ramsdale cu un șut plasat.

Min. 1 – A început meciul.

Echipele de start la meciul Arsenal – Manchester United.

  • Arsenal: Ramsdale – White, Saliba, Gabriel, Zinchenko – Odegaard, Rice, Havertz – Saka, Nketiah, Martinelli. Rezerve: Raya – Gabriel Jesus, Jorginho, Kiwior, Nelson, Smith Rowe, Tomiyasu, Trossard, Vieira. Antrenor: Mikel Arteta.
  • Manchester United: Onana – Wan-Bissaka, Lindelof, L. Martinez, Dalot – Casemiro, Eriksen – Antony, Bruno Fernandes, Rashford – Martial. Rezerve: Bayindir – Evans, Garnacho, Gore, Hojlund, Maguire, Mejbri, Pellistri, Reguilon. Antrenor: Erik ten Hag.
03-09-2023
13:23

Rezultatele partidelor din Premier League

Vezi aici cele mai importante faze

  • Crystal Palace – Wolverhampton 32 (Edouard 56, 84, Eze 78 / Hwang Hee-Chan 65, Cunha 90+6)
  • Liverpool – Aston Villa 3-0 (Szoboszlai 3, Cash 22 aut., Salah 55)

liv

ple

02-09-2023
16:08

Brighton - Newcastle 3-1 (Ferguson 27, 65, 70 / Wilson 90+2)

Final de meci – Brighton se impune extrem de clar în fața lui Newcastle, scor 3-1, și urcă pe locul 4 în clasament.

Min. 90+2 – GOOOL Newcastle!!! Wilson înscrie pentru oaspeți după o pătrundere incisivă în careu.

Min. 70 – GOOOL Brighton!!! Ferguson reușește hattrick-ul după o pasă primită de la Mitoma.

Min. 65 – GOOOL Brighton!!! Ferguson majorează avantajul gazdelor cu un șut de la 25 de metri.

Min. 27 – GOOOL Brighton!!! Ferguson înscrie din apropiere, după ce Pope a scăpat în față un șut de la mare distanță.

Min. 1 – A început meciul.

Echipele de start la meciul Brighton – Newcastle.

  • Brighton: Verbruggen – Veltman, Van Hecke, Dunk, Estupinan – Gross, Gilmour – March, Joao Pedro, Mitoma – Ferguson. Rezerve: Steele – Adingra, Buonanotte, Dahoud, Igor, Lallana, Lamptey, Milner, Webster. Antrenor: Roberto De Zerbi.
  • Newcastle: Pope – Tripper, Schar, Burn, Targett – Tonali, Guimaraes, Joelinton – Almiron, Isak, Gordon. Rezerve: Dubravka – Anderson, Barnes, Hall, Lascelles, Livramento, Longstaff, Murphy, Wilson. Antrenor: Eddie Howe.
02-09-2023
13:43

Rezultatele partidelor din Premier League

Vezi aici cele mai interesante faze

  • Brentford – Bournemouth 2-2 (Jensen 8, Mbuemo 90+3 / Solanke 30, Brooks 77)
  • Burnley – Tottenham 2-5 (Foster 5, Brownhill 90+4 / Heung-Min Son 16, 63, 66, Romero 45+2, Maddison 54)

bur

  • Chelsea – Nottingham 0-1 (Elanga 48)

che

  • Manchester City – Fulham 5-1 (Alvarez 31, Ake 45+5, Haaland 59, 70 pen., 90+5 / Ream 33)

mcy

ple

02-09-2023
13:38

Remiză între Sheffield şi Everton

Echipele Sheffield United şi Everton au terminat la egalitate, scor 2-2, într-un meci din etapa a 4-a din Premier League și au obținut primele puncte în acest sezon.

Golurile gazdelor au fost marcate de Archer (33) și Pickford (45+3, autogol), în timp ce pentru oaspeți au înscris Doucoure (14) și Danjuma (55).

ple

01-09-2023
21:41

West Ham, victorie cu Luton Town

West Ham United a urcat pe primul loc în clasament după ce a învins, în deplasare, scor 2-1, formația Luton Town, în primul meci al etapei a 4-a din Premier League.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Bowen (37) și Zouma (85), în timp ce pentru gazde a înscris Andersen (90+2).

ple

Etapa a 4-a din Premier League are loc pe parcursul a trei zile, începând de vineri, 1 septembrie, și punându-i-se capăt duminică, 3 septembrie, când se va încheia cu marele meci al rundei, Arsenal – Manchester United. În afara acestuia partide de top mai sunt Liverpool – Aston Villa și Brighton – Newcastle. Dar fiind vorba de Premier League, unde au existat mereu surprize, chiar și marile favorite, Manchester City, Chelsea și Tottenham trebuind să fie atente și să joace la turație maximă, pentru a evita surprizele.

Premier League, etapa a 4-a. Arsenal – Machester United, derby cu tradiție de peste o sută de ani

De departe capul de afiș al acestei etape se va derula duminică, 3 septembrie, pe stadionul Emirates din Londra, între Arsenal și Manchester United. Este unul dintre cele mai vechi meciuri din fotbalul englez, cu o tradiție care trece cu mult peste un secol, un meci în permanență considerat de risc de către forțele de ordine, ca urmare a numeroaselor schimburi de replici nu tocmai civilizate dintre suporteri, indiferent unde s-ar fi jucat.

ADVERTISEMENT

Arsenal vine după un rezultat care i-a șocat pe fani, doar 2-2 pe teren propriu cu vecinii de la Fulham, iar United a trecut prin mari emoții pentru a-și asigura acasă victoria cu Nottingham Forest, pentru că a fost condusă cu 2-0, dar a reușit să întoarcă la 3-2. Ambele echipe au în acest sezon ca obiectiv să prindă un loc între primele cinci, pentru a fi ediția viitoare în grupele Champions League, la schimbarea formatului competiției.

Programul meciurilor din etapa 4 din Premier League

Vineri, 1 septembrie, ora 22:00

  • Luton Town – West Ham (Digi Sport 4, Orange Sport 4, Prima Sport 3)

Sâmbătă, 2 septembrie, ora 17:00

  • ora 14:30 Sheffield United –  Everton (Digi Sport 1, Orange Sport 2, Prima Sport 1)
  • Brentford – Bournemouth
  • Burnley – Tottenham
  • Chelsea – Nottingham (Digi Sport 3, Orange Sport 3)
  • Manchester City – Fulham (Digi Sport 1, Orange Sport 1, Prima Sport 1)
  • ora 19:30 Brighton – Newcastle (Digi Sport 3, Orange Sport 2, Prima Sport 3)
ADVERTISEMENT

Duminică, 3 septembrie, ora 16:00

  • Crystal Palace – Wolverhampton
  • Liverpool – Aston Villa (Digi Sport 2, Orange Sport 2, Prima Sport 1)
  • ora 18:30 Arsenal – Manchester United (Digi Sport 2, Orange Sport 2, Prima Sport 1)

Primul meci după jumătate de secol în prima divizie la Luton

Luton Town a reușit la finalul sezonul anterior, câștigând barajul, o promovare senzațională în Premier League, acolo unde nu mai fusese din anii 60-70 ai secolului trecut. Vineri seară va fi mare sărbătoare la Luton, pentru că va avea loc primul meci pe stadionul Kenilworth Road, după ce accesul fanilor spre tribune a fost refăcut.

ADVERTISEMENT

Luton este considerată a fi echipa cu cele mai puține șanse să se mențină în Premier League, dar echipa și suporterii sunt deciși să facă tot posibilul pentru a infirma aceste preziceri. Adversarul de la primul meci acasă în Premier League este unul foarte dificil, cu un început excelent de campionat, West Ham, care a învins la rând pe Chelsea și pe Brighton în deplasare.

Brighton – Newcastle,  spectacol cu goluri multe?

Un alt meci în care se așteaptă să se înscrie destule goluri, foarte probabil în ambele porți, este Brighton – Newcastle. Ambele echipe vin după eșecuri acasă, ”pescărușii” 1-3 cu West Ham, ”coțofenele 1-2” cu Liverpool, cu oaspeții egalând și marcând pe final golul victoriei în inferioritate numerică.

ADVERTISEMENT

Brighton, creația unui antrenor superofensiv, italianul Roberto de Zerbi, a vândut pe sume record în această vară, dar nu a și cumpărat la fel de valoros, motiv pentru care există multe fluctuații în jocul echipei. Newcastle e una dintre cele mai bogate grupări din Premier League, dar nu a făcut tranzacții foarte costisitoare.

Fulham vrea să repete egalul cu Arsenal

Campioana Manchester City joacă acasă cu Fulham, performera rundei precedente cu acel egal pe terenul lui Arsenal. Evident, ”alb-negrii” din Londra vor să repete isprava și pe Etihad Stadium, dar va fi mult mai greu, atâta timp cât uriașul Haaland și când joacă prost tot marchează. Dacă nu e Haaland se găsește să înscrie unul dintre mijlocași, grație jocului colectiv al echipei lui Pep Guardiola.

Chelsea are mare nevoie de victorie acasă cu Nottingham Forest iar Tottenham merge bine și fără Harry Kane și poate lua toate punctele la Burnley. În mod normal ambele echipe londoneze ar trebui să aibă o etapă cu trei puncte, dar Chelsea continuă să aibă rezultate proaste și cu Mauricio Pochettino pe bancă.


  • 1,78 este cota oferită de MAXBET pentru pronosticul „1 solist” la meciul Arsenal – Manchester United

ADVERTISEMENT