News

Preotul ”Casanova” din Scobâlțeni a demisionat. Bogdan Orzetic e rușinat după ce și-a înșelat soția cu o enoriașă

Preotul Bogdan Orzetic a demisionat în urma scandalului monstru pe care l-a iscat în satul său natal Scobâlțeni. Amanta Alexandra a făcut noi dezvăluiri.
10.10.2022 | 16:40
Preotul Casanova din Scobalteni a demisionat Bogdan Orzetic e rusinat dupa ce sia inselat sotia cu o enoriasa
Preotul a demisionat după scandal. Foto: Replicaonline.ro
ADVERTISEMENT

Bărbatul e anchetat în continuare de reprezentanții BOR, după ce a fost șantajat de un bărbat din sat, nemulțumit că preotul i-a furat nevasta.

Preotul Bogdan Orzetic și-a dat demisia

Mai mult, preotul e însurat, astfel că aventura avută cu o enoriașă din sat e considerată o mare rușine pentru acesta în rândul sătenilor.

ADVERTISEMENT

”În prezent, preotul Bogdan Orzetic nu mai deține funcția administrativă de paroh la Parohia Scobâlțeni. Nu s-a ajuns în punctul în care să fie caterisit. Nu există această decizie în momentul de față, întrucât cazul este încă în analiza consistoriului eparhial.

Până la finalizarea analizei situației sale canonice, preotul Bogdan Orzetic este în continuare oprit de la slujirea preoțească”, a transmis Lucian Apopei, director de comunicare al Arhiepiscopiei Iașilor, conform BZI.ro.

ADVERTISEMENT

Povestea de iubire dintre preot și Alexandra a fost cap de afiș mai multe zile în presa din România. Aceasta s-ar fi iubit pe ascuns cu Orzetic, însă acum s-a întors la soțul său care o bătea.

Eu am început să vorbesc cu el la spovedanie… Atunci m-a întrebat cum sunt cu soțul meu, dacă avem relații, ce facem, cum facem… Nu știu de ce, dar i-am spus… Îmi plăcea să vorbesc cu el, să-i povestesc, vedeam că-i place”, transmitea Alexandra.

ADVERTISEMENT

Poveștile despre viața sexuală a Alexandrei erau la ordinea zilei, menționează sursa citată.  ”Vorbeam la telefon cu el și, la fel, îi povesteam ce făceam cu soțul seara… După ne-am mai întâlnit. Mie îmi plăceau ochii lui albaștri și cum arată… A fost ca o joacă. Popa îmi spunea că nu mai face lucruri cu preoteasa și cam asta a fost… Ne-am întâlnit și… s-a ajuns unde s-a ajuns”, a concluzionat femeia.

Secretul preotului a ieșit la iveală după ce Alexandra i-a mărturisit cumnatei cele întâmplate. De aici, până când a aflat soțul încornorat, a fost un singur pas.

ADVERTISEMENT

”Eu am greșit că i-am povestit cumnatei. Ea a văzut în seara de Înviere că vorbesc prin mesaje cu cineva. Nu vorbeam cu preotul, era altcineva. Cred că i-a spus soțului și după au pus la cale un plan.

Eu i-am spus ei de popă, iar ea tot mă întreba ce facem, cum facem și tot așa. Eu i-am povestit, că îmi plăcea că era interesată și voia să afle lucruri. Oricum, i-am zis și lucruri pe care nu le-am făcut… Nu știu de ce, dar îmi plăcea să-i povestesc”, a adăugat Alexandra.

Nervos, soțul Alexandrei s-a dus direct la preot pe care a încercat să-l șantajeze cu o sumă de bani pentru a nu divulga secretul. Pe fir a intrat preoteasa, care a chemat Poliția, astfel că nu doar întregul sat a aflat de această poveste ci întreaga Românie.

ADVERTISEMENT
Tags: