News

Ce îi cerea preotul din Iași enoriașei măritate. Tânăra a dezvăluit cum l-a ispitit. ”Asta era fantezia lui, mi-a zis că preoteasa nu îl lasă să-i facă, dar eu l-am lăsat”

Tânăra care l-a ispitit pe Bogdan Orzetic, preotul bisericii Nașterea Maicii Domnului din satul Scobâlțeni (județul Iași), a dezvăluit detalii picante despre relația lor.
29.07.2022 | 14:27
Ce ii cerea preotul din Iasi enoriasei maritate Tanara a dezvaluit cum la ispitit Asta era fantezia lui mia zis ca preoteasa nu il lasa sai faca dar eu lam lasat
Este interesant de urmărit dacă reprezentanții BOR vor lua o decizie cu privire la preotul Bogdan Orzetic. Foto: facebook.com/Parohia-Nașterea-Maicii-Domnului-Scobâlțeni
ADVERTISEMENT

Conform jurnaliștilor de la bzi.ro, tânăra Alexandra a declarat că preotul i-ar fi cerut să-i îndeplinească unele fantezii. Părintele era nemulțumit din cauza faptului că soția nu era atentă la dorințele sale.

Preotul nu mai era mulțumit de relația cu preoteasa

Asta a susținut tânăra care era căsătorită cu un bărbat mai în vârstă. În plus, se pare că preotului îi plăcea să o asculte pe tânără când povestea despre ce făcea ea în patul conjugal.

ADVERTISEMENT

După ce i-am spus la spovedanie ce fac cu soțul, am început să vorbim la telefon. Eu îi povesteam ce mai fac cu soțul și lui îi plăcea. Îmi spunea că el nu mai are treabă cu preoteasa, iar eu îi spuneam ce-mi venea în cap, ce îi plăcea să audă.

Fantezia lui era sexul oral. Mi-a spus că preoteasa nu îl lăsa să îi facă… Dar cu mine s-a întâmplat, l-am lăsat. Mi-a spus și de anal, dar a rămas așa”, a declarat Alexandra Nicai pentru reporterii cotidianului Bună Ziua Iași.

ADVERTISEMENT

Mai departe, tânăra a declarat că în ciuda pasiunii mistuitoare, ambii au evitat să întrețină relații intime în apropierea bisericii sau în lăcașul de cult: ”La biserică nu s-a întâmplat nimic, niciodată, doar ce am povestit eu la spovedit.”

Amor la final

Astfel, cei doi profitau de momentele în care preoteasa nu era acasă și se iubeau în apartamentul preotului. Potrivit sursei citate, tânăra consideră că între ea și slujitorul Domnului nu a fost decât o aventură. Un joc.

ADVERTISEMENT

Alexandra a precizat că în niciun moment nu s-a gândit la o relație cu Bogdan Orzetic, o figură foarte populară printre enoriași. Când a fost întrebată dacă a luat în calcul varianta păstrării legăturii cu preotul, infidela a oferit un răspuns negativ.

Ea a dezvăluit că vrea să divorțeze întrucât soțul înșelat a început să o bată. Mai departe, Alexandea nu vrea decât să aibă grijă de copilul ei, în liniște, departe de scandalul care a marcat comunitatea.

ADVERTISEMENT

În continuare puteți citi ce spun enoriașii despre preotul din Iași prins în pat cu soția unui consătean, dar și o spovedanie a preotului din Iași, care a discutat cu soțul înșelat.

 

ADVERTISEMENT