Simona Halep

Presa internațională, după înfrângerea Simonei: “Barty a distrus-o pe Halep”

09.01.2019 | 08:19
Presa internationala dupa infrangerea Simonei Barty a distruso pe Halep

Presa internațională nu a iertat-o pe Simona Halep după înfrângerea de la Sydney. Revenită în circuit în urma accidentării de la finalul anului trecut, cea mai bună jucătoare de tenis a lumii a fost pusă la zid pentru modul în care a pierdut duelul cu Ashleigh Barty. Cei de la Herald Sun au mers pe ideea că australianca a distrus-o pe Halep, în condițiile în care românca aproape că nu a contat în joc.

„Barty party” au titrat ziarele de la Antipozi în urma victoriei înregistrată de numărul 15 mondial. ESPN Australia a mers pe ideea că Barty s-a impus în două seturi clare în fața liderului din circuitul WTA și a trimis un mesaj ferm către toate celelalte participante în competiție. Ziariștii de la „The Australian” au scris că speranțele cresc în cazul lui Ashleigh care are acum o oportunitate uriașă în față după ce a eliminat-o pe Halep.

Presa internațională, după înfrângerea Simonei. Halep dupa Barty
Simona Halep a pierdut în două seturi partida cu Ashleigh Barty

Presa internațională, după înfrângerea Simonei

„Ash Barty a reușit!” este titlul celor de la Sporting News Australia după ce favorita lor a reușit să treacă în două seturi identice, 6-4, 6-4 de numărul 1 mondial. Cei de la „TennisActu” au trecut și ei în revistă revenirea în circuit nu tocmai favorabilă a româncei care domină de mai bine de un an clasamentul WTA.

Presa internațională, după înfrângerea Simonei Sporting News

Nici site-ul oficial WTA nu a iertat-o pe Simona Halep. „Barty o îngheață pe Halep pentru victoria carierei la Sydney” au scris aceștia. „Jucătoarea de 22 ani a arătat că este însetată de victorie încă din primul set. Barty a avut întotdeauna ultimul cuvânt de spus în fața lui Halep. Australianca a continuat la fel cum a încheiat. A terminat sezonul cu titlul de la Zhuhai, acum a mers pe acel momentum și le-a învins pe Jelena Ostapenko și pe Simona Halep”, au mai spus cei de la WTA

Presa internațională, după înfrângerea Simonei7

  • 15 este locul pe care îl ocupă Ashleigh Barty în clasamentul WTA