News

Prietena Luizei Melencu are mari probleme. A fost amenințată cu moartea! Ce au făcut polițiștii după ce i-a alertat

05.08.2019 | 13:38
Prietena Luizei Melencu are mari probleme A fost amenintata cu moartea Ce au facut politistii dupa ce ia alertat

Izabela Biră, una dintre prietenele Luizei Melencu, a povestit o situație dificilă prin care a trecut din cauza fostului ei iubit și, la fel ca în cazul fetelor dispărute din Dioști și Dobrosloveni, polițiștii au tratat cazul acesteia cu indiferență. Iza a vorbit pentru libertatea.ro despre felul în care i-au vorbit agenții de la Poliția Caracal.

Prietena Luizei Melencu, Izabela: „A început să mă amenințe că mă omoară”

Fata spune că a avut un partener extrem de gelos și de violent și că ori de câte ori a sesizat poliția, oamenii legii nu au făcut absolut nimic pentru ea. Fata fusese amenințată cu moartea de mai multe ori, iar când le-a spus asta autorităților, aceștia o rugau să nu mai sune de fiecare dată când are o urgență.

„Devenise gelos și mă bătea. După ce m-am despărțit de el, a început să mă amenințe că mă omoară. L-am blocat pe Facebook, nu i-am mai răspuns la mesaje, dar el continua să trimită amenințări prietenelor mele, zicându-le să mi le transmită”, a declarat Izabela pentru jurnaliștii de la ziarul Libertatea.

prietena luizei melencu
Plângerea pe care a depus-o Izabela Biră. Sursa foto: libertatea.ro

„Polițiștii erau supărați că am sunat de două ori”

La fel ca Alexandra Măceșanu, și Izabela a sunat la 112, dar degeaba. „Polițiștii erau supărați că am sunat de două ori. Se răsteau la mine: vrei să îți dăm amendă? De ce suni de două ori?, a spus tânăra.

Nu este primul caz în care victimele apelează la autorități, iar acestea nu fac absolut nimic pentru a le veni în ajutor. Nu departe de azi, la Galați, un caz absolut revoltător a ajuns deja pe ecranele tuturor românilor. O fată de 15 ani, plină de sânge, a fost ignorată de polițiști. Persoana care a denunțat inacțiunea oamenilor legii susține că fata ar fi fost violată, însă ea a negat asta.

 

Tags: