Fotbal intern

Prima decizie după numirea lui Cristiano Bergodi ca antrenor la Craiova! Ce se întâmplă cu lotul oltenilor. Exclusiv

08.05.2020 | 20:48
Prima decizie dupa numirea lui Cristiano Bergodi ca antrenor la Craiova Ce se intampla cu lotul oltenilor Exclusiv
ADVERTISEMENT

Cristiano Bergodi este oficial noul antrenor al Universității Craiova, așa cum FANATIK a anunțat, iar tehnicianul italian a plănuit deja primele măsuri pe care le va lua în ceea ce privește lotul oltenilor.

Astfel, FANATIK a aflat că Cristiano Bergodi îi va băga pe jucători, începând din această seară, 8 mai, în izolare, la cantonament, pentru a putea pregăti reluarea campionatului, acolo unde oltenii țintesc titlul.

ADVERTISEMENT

Prima decizie a lui Cristiano Bergodi din postura de antrenor al Craiovei

Cristiano Bergodi își ia rolul în serios după ce a devenit noul antrenor al Universității Craiova, iar tehnicianul italian a decis ca lotul oltenilor, în frunte cu Alex Cicâldău, Dan Nistor și Andrei Ivan, să intre în autoizolare, la cantonament.

Fără nicio urmă de îndoială, Cristiano Bergodi vrea să facă uitat parcursul slab din turul campionatului, când se afla pe banca tehnică a lui FC Voluntari și speră să le facă o bucurie fanilor, și anume să câștige titlul.

ADVERTISEMENT

Bergodi visează la titlu

Titlul la Craiova nu a fost niciodată o opțiune, ci mereu a fost principalul obiectiv al fiecărui antrenor venit să pregătească formația din Bănie. Cristiano Bergodi a înțeles perfect acest lucru, iar într-un interviu acordat în exclusivitate pentru FANATIK a confirmat că obiectivul este titlul.

„A fost o surpriză plăcută pentru mine să fiu căutat de Craiova, care este o echipă de mare tradiție. E adevărat că și în iarnă am fost pe listă, dar atunci au fost mici detalii care au împiedicat venirea mea la Craiova. Acum ne-am pus de acord și mă bucur mult.

ADVERTISEMENT

Obiectivul este titlul. Suntem la patru puncte și mai sunt opt meciuri de jucat din acest mini-campionat. Papură a făcut treabă bună, iar noi trebuie să continuăm această muncă. Eu am mare entuziasm, dorință multă și îmi doresc enorm să reușesc”, a subliniat italianul.

„Pentru că am văzut că au apărut unele nume legate de staff, pot să confirm că vin doar cu secundul Luigi Ciarlantini. Atât. Împreună cu cei rămași în staff, vrem să aducem titlul la Craiova.

ADVERTISEMENT

Tot timpul am spus de Craiova că are echipă foarte bună care poate câștiga trofee. Acum e momentul să reușim împreună!”, a mai spus Bergodi.

  • 1 trofeu are Cristiano Bergodi în România, câștigat în 2007 cu Rapid, atunci când reușea să cucerească Supercupa României
ADVERTISEMENT