Fotbal intern

Prima mutare importantă făcută de Valentin Iordănescu la Mediaș: Primăria va finanța clubul Gaz Metan. Exclusiv

21.08.2020 | 13:47
Prima mutare importanta facuta de Valentin Iordanescu la Medias Primaria va finanta clubul Gaz Metan Exclusiv
ADVERTISEMENT

Valentin Iordănescu a preluat de pe 4 august mandatul de președinte al clubului Gaz Metan Mediaș și astăzi a oficializat prima mutare importantă! S-a înțeles cu edilul Gheorghe Roman ca Primăria Mediaș să finanțeze clubul pentru prima dată în istorie!

„Îi mulțumesc foarte mult domnului primar Gheorghe Roman, Primăriei Mediaș, pentru deschiderea acordată față de club și față de suporterii lui din acest oraș. Este pentru prima dată când Primăria se implică financiar în susținerea clubului Gaz Metan Mediaș și ne va ajuta în dezvoltarea Centrului de Copii și Juniori. Clubul nostru va juca în acest sezon cu Primăria Mediaș pe tricou”, a declarat Valentin Iordănescu pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Deocamdată, nu s-a stabilit suma pe care o va acorda Primăria Mediaș pentru această colaborare, dar promisiunea primarului este că până la începutul lunii septembrie, în prima ședință de Consiliu Local, în funcție de cheltuielile și investițiile de la Mediaș, se va aproba bugetul pentru această finanțare.

Gaz Metan a transferat 9 jucători în pauza competițională

Astăzi, la sediul Primăriei din Mediaș, a avut loc prezentarea oficială  a noilor tricouri Joma, ceremonie la care a participat și antrenorul Dusan Uhrin, care va rămâne la Mediaș și are susținerea totală a conducerii clubului.

ADVERTISEMENT

Ieri, au mai semnat încă doi jucători cu formația medieșeană: Yuri Matias și Kassai Fernander. Lista celor care au fost transferați sau s-au întors la club a ajuns la 9 fotbaliști.

Yuri Matias, 25 de ani, născut în Brazilia, a mai evoluat pentru Academica de Coimbra și America Futebol Club, iar ultima echipă la care a fost legitimat înainte să ajungă la Mediaș a fost Sport Club Tractor, din Iran.

ADVERTISEMENT

Kassai Fernander, în vârstă de 33 ani, este născut în Republica Africană Centrală, evoluează pe postul de mijlocaș la închidere, dar și fundaș central, și a evoluat în carieră la Le Mans B – 93 meciuri, Le Mans – 24 meciuri, Grenoble – 5 meciuri, Slavia Sofia – 20 meciuri, FC Tobol(Kazahstan) – 113 meciuri.

În afară de cei doi jucători, la Gaz Metan Mediaș au mai venit în această vară Alexandru Buzbuchi, Moussa Sanoh, Paul Costea, Ondrej Baco, Simon Pambou, Luis Nițu și Bryan Alceus.

ADVERTISEMENT