Life

Prima reacţie a actorului Horaţiu Mălăele, după ce s-a scris că a murit: “Dușmanilor zvoniști”

Horațiu Mălăele a reacționat pe pagina sa oficială de Facebook, după ce în mediul online s-a răspândit cu rapiditate zvonul conform căruia actorul ar fi încetat din viață.
15.04.2022 | 14:14
Prima reactie a actorului Horatiu Malaele dupa ce sa scris ca a murit Dusmanilor zvonisti
Horațiu Mălăele a reacționat după ce s-a spus că a murit. Foto: Montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O știre falsă s-a răspândit rapid în mediul online în dimineața zilei de vineri, 15 aprilie 2022. Mai multe pagini deschise pe Facebook, ce se voiau a fi de știri, au distribuit informația conform căreia actorul Horațiu Mălăele ar fi decedat cu o seară în urmă.

Care a fost prima reacție a lui Horațiu Mălăele după ce s-a zvonit că a murit?

Cei care îl cunosc pe actor au dezmințit imediat vestea sumbră în secțiunea de comentarii a postărilor. FANATIK a încercat să-l contacteze pe Horațiu Mălăele pentru un punct de vedere, însă actorul nu a răspuns la telefon. Cu toate acestea, el a publicat pe pagina sa oficială de Facebook o fotografie și un mesaj pentru cei care îi doresc răul.

ADVERTISEMENT

Astfel, alături de o schiță simplă a portretului său, Horațiu Mălăele a scris, „Că nu muriți odată, să scăpați de mine!…”. Maestrul a adresat textul „dușmanilor zvoniști”.

În prezent, actorul poate fi văzut în spectacolele pe care le joacă la TNB, printre care se numără O scrisoare pierdută și Dineu cu proști. Pe 1 august 2021, Horațiu Mălăele a împlinit 69 de ani și a sărbătorit chiar pe scena teatrului. 

ADVERTISEMENT

Reacția oficială a TNB și cum suna știrea falsă care „l-a omorât” pe Horațiu Mălăele

Prima reacție cu privire la acest subiect a fost cea a Teatrului Național I.L Caragiale București (TNB), unde Horațiu Mălele este angajat în prezent. Reprezentații instituției au dezvăluit că l-au contactat pe artist și că acesta i-a asigurat că este bine.

„În această dimineață a apărut în mediul online, din surse deloc de încredere, informația conform căreia actorul Horațiu Mălăele ar fi murit. Domnul Horațiu Mălăele a fost contactat și a răspuns la telefon personal. 

ADVERTISEMENT

Vă rugăm să nu dați curs informațiilor neverificate și vă sugerăm să raportați asemenea pagini! Vă mulțumim!”,  au transmis reprezentanții TNB.

Textul care anunța moartea lui Horațiu Mălăele s-a răspândit cu rapiditate în mediul online, iar fanii acestuia s-au grăbit să transmită condoleanțes familiei.

ADVERTISEMENT

„O altă tragedie lovește teatrul românesc. Astăzi, în jurul orei 19, Horațiu Mălăele a părăsit această lume și a plecat într-un loc mai bun. Drum bun, maestre!”, suna postarea care „l-a omorât” pe marele actor.

ADVERTISEMENT