Fotbal intern

Prima reacţie a lui Dan Petrescu după ce Becali a anunţat că îl vrea la FCSB şi că îi pune clauză să nu înjure jucătorii!

23.12.2018 | 13:41
Prima reactie a lui Dan Petrescu dupa ce Becali a anuntat ca il vrea la FCSB si ca ii pune clauza sa nu injure jucatorii
Dan Petrescu este ultimul nume anunţat de Gigi Becali ca “antrenor pasibil de a veni la FCSB după plecarea lui Dică”. În aceeaşi categorie se mai găsesc Mihai Teja şi Dan Alexa, numele anunţate în exclusivitate de FANATIK, primul având cele mai mari şanse, iar al doilea fiind şi el contactat de finanţatorul roş-albaştrilor pentru a “sonda terenul”.
“Nu am apucat să văd ce a spus Gigi Becali. Aseară am fost la o petrecere (n.r. soția lui, Adriana, a împlinit 41 de ani) și încă nu sunt la curent cu tot ce s-a întâmplat. Eu sunt antrenor sub contract în acest moment și nu pot spune nimic despre o eventuală ofertă de la FCSB. Vom vedea ce va fi în zilele următoare”, a declarat Dan Petrescu, în exclusivitate, pentru FANATIK.

Prima reacţie a lui Dan Petrescu după ce Becali a anunţat că îl vrea la FCSB

Becali a dezvăluit că o să ia legătura şi cu Dan Petrescu, pe care îl consideră “cel mai bun dintre toţi”, însă a explicat şi că e musai să îi pună o clauză în contract prin care tehnicianul să plătească o sumă imensă în cazul în care va înjura un jucător. Becali se leagă de episodul cu Cristi Manea din sezonul precedent, când antrenorul a fost surprins de camerele TV înjurându-l pe fotbalistul său după un meci al formaţiei pe care o antrena atunci, CFR Cluj.
Dan Petrescu este în acest moment sub contract cu chinezii de la Guizhou Hengfeng, dar ar putea rezilia contractul chiar în zilele următoare.

 

Tags: