Life

Prima TV, schimbări în grila de programe. Ce emisiune apare pe post în curând

Prima TV, modificări la început de 2023. Ce show va fi difuzat perioada următoare și cum va fi structurat de producători.
06.01.2023 | 19:39
Prima TV schimbari in grila de programe Ce emisiune apare pe post in curand
Prima TV, modificări la început de 2023. Ce show va fi difuzat perioada următoare. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Canalul de televiziune înființat în anul 1997 aduce schimbări în grila de programe. Ce emisiune apare pe post în curând și cum va arăta formatul care promite să fie unul inedit și cu foarte multe subiecte de interes.

Prima TV, modificări la început de 2023. Ce show va fi difuzat perioada următoare

Prima TV aduce în grilă o nouă emisiune de tip podcast și se va intitula Spune-mi cine ești. Show-ul le promite telespectatorilor un format inedit prin prisma faptului că în fiecare ediție va fi o prezentatoare diferită.

ADVERTISEMENT

Cea care deschide premiera este Irina Gologan. Invitata sa este Mirela Retegan, creatoarea fenomenului Gașca Zurlii. Emisiunea debutează duminica, 8 ianuarie 2023, începând cu ora 10:00.

Show-ul se va difuza în fiecare săptămână și va fi disponibil vinerea, de la ora 21:00, și pe Prima News, canal care a început să emită în ultima lună din anul anterior.

ADVERTISEMENT

„Am vorbit despre eşec şi despre teoria aparte a invitaţi mele: eşecul nu înseamnă drumul spre succes, ci este semnalul că nu eşti pe drumul cel bun.

Am aflat de la Mirela Retegan de ce crede în zodii, care este legătura cu Dumnezeu, dar am atins şi subiecte mai multe precum divorţul şi provocările unei mame care creează o singură fiică”, a declarat Irina Gologan, notează paginademedia.ro.

ADVERTISEMENT

Prima TV, o nouă emisiune – podcast

Printre invitații de la podcastul Spune-mi cine ești se vor număra în perioada următoare: Dan Bitman, Andrei Aradits, Narcisa Suciu, Eugen Cristea, Cezar Ouatu, Andreea Raicu sau prezentatorul Virgil Ianţu.

„Știi ce e centura de siguranță? Este îmbrățișarea pe care părintele nu i-o poate da copilului în timp ce conduce”, spune Mirela Retegan în emisiunea de la Prima TV, în ediția de duminică, 8 ianuarie 2022.

ADVERTISEMENT

În momentul de față nu se cunosc numele vedetelor care vor modera emisiunea care promite foarte multe momente emoționante și cu dezvăluiri de senzație.

ADVERTISEMENT